MESURES COVID-19

 
 
 
 
 
 

El Comú d'Andorra la Vella està treballant molt activament per atendre les necessitats dels ciutadans durant aquest període excepcional per combatre el COVID-19. La Casa Comuna està oberta al públic entre les 9 i les 12 hores. 


llegeix més

El Comú no cobrarà la taxa sobre les activitats comercials durant el període de tancament per la COVID-19

Aquesta és una primera mesura per ajudar el teixit empresarial afectat per l’emergència sanitària.

llegeix més

Els comuns col·laboraran econòmicament amb el Govern per pal·liar les conseqüències del cessament de l’activitat degut a la crisi sanitària

S’està valorant l’import de les aportacions de cada comú, la forma i el moment idoni per dur-les a terme conjuntament amb el Govern.

llegeix més

Tancament dels accessos i del passeig del Rec del Solà i del Rec de l’Obac

La mesura es pren davant de la quantitat de persones que hi passegen aquests dies quan la recomanació és quedar-se a casa en situació d’emergència sanitària pel COVID-19.

llegeix més

Els comuns demanen una especial cura als ciutadans a l’hora de llençar les deixalles

Els residus s’han de dipositar en bosses tancades i dins dels contenidors del carrer. Els tovallons de paper, mocadors i altres elements d’un sol ús s’han de llençar a la brossa i no a la recollida selectiva.  

llegeix més

El concert de Lang Lang a la Temporada queda cancel·lat

El concert que el pianista Lang Lang havia d’oferir el proper diumenge 29 de març en el marc de la Temporada Andorra la Vella ha quedat cancel·lat. Després de valorar tots els factors, i davant de les mesures adoptades a tot el país, l’organització i l’artista han anul·lat l’actuació.

llegeix més

La recollida de la fe de vida es podrà fer fins el 30 d’abril, i el termini dels tràmits i del pagament de multes s’amplia un mes

Es recomana acudir físicament al Comú només per a gestions imprescindibles i, en el cas de la gent gran, que es quedi a casa. La resta de gestions es poden fer per via telemàtica trucant al 730 012 o enviant un correu a tramits@comuandorra.ad

VIDEOS