MESURES COVID-19

El Comú d'Andorra la Vella està treballant molt activament per atendre les necessitats dels ciutadans durant aquest període excepcional per combatre el COVID-19. La Casa Comuna està oberta al públic entre les 8 i les 15 hores.
llegeix més

La plaça del Poble tornarà a acollir la Fira del llibre i la rosa el proper 23 d’abril

Una trentena de parades formaran part de la celebració d’aquest any, que es desenvoluparà amb protocols per evitar la transmissió de la COVID-19, com separació de 3 metres entre els estands, un circuit de sentit únic de trànsit i l’ús de gel hidroalcohòlic.

llegeix més

El casal Calones ha reobert amb una vintena d’usuaris

El servei de menjador per a la gent gran recupera l’activitat després de      9 mesos de tancament a causa de les restriccions derivades de la pandèmia. Tots els comensals han d’haver estat vacunats amb almenys la primera dosi o haver passat la malaltia.

llegeix més

La casa pairal reobre demà, dijous, i el casal Calones dilluns

Els dos serveis aplicaran els protocols d’accés que estableix el ministeri de Salut per fer front a la propagació de la COVID-19. Els usuaris han d’haver estat vacunats amb almenys la primera dosi o haver passat la malaltia.

llegeix més

El Comú d’Andorra la Vella convoca 147 places de treballadors eventuals aquest estiu

Els diferents llocs de treball estan destinats a joves residents a la parròquia d’entre 16 i 32 anys. La xifra de places és similar a la de l’any passat, quan es va incrementar notablement per contribuir a la reactivació econòmica i donar resposta a les necessitats derivades de la pandèmia.

llegeix més

El nou reglament de prestacions socials preveu ajuts específics per als ciutadans afectats per la crisi econòmica de la COVID-19

El text s’ha aprovat al Consell de Comú, que també ha acordat retornar l’impost de radicació comercial i les taxes associades als hotels, pubs i discoteques durant la suspensió de l’activitat del 2020.

llegeix més

El ‘Cuina sense pares’ torna en versió telemàtica i entra a les cuines de restaurants de la parròquia

El departament de Joventut inicia avui un nou cicle, adaptant-se a les limitacions de la pandèmia. Els tallers de cuina gratuïts es retransmetran en directe pels canals de Facebook i Instagram de La Central.

VIDEOS