MESURES COVID-19

El Comú d'Andorra la Vella està treballant molt activament per atendre les necessitats dels ciutadans durant aquest període excepcional per combatre el COVID-19. La Casa Comuna està oberta al públic entre les 8 i les 15 hores.
llegeix més

Cribratge massiu al personal del Comú d’Andorra la Vella amb un resultat de 3 positius en COVID

La Junta de Govern ha acordat adquirir tests d’antígens per al personal per realitzar un cribratge generalitzat als treballadors que s’ha efectuat entre ahir i avui. En total, s’han realitzat 400 tests, amb tres treballadors que han resultat positiu de COVID.

llegeix més

Molt d’humor i el 100% d’aforament, característiques principals a Andorra la Vella de la 59a Temporada de Teatre

El Centre de Congressos acollirà l’11 de novembre ‘Jaleiu’, amb Guillem Albà & La Marabunta i el 2 de desembre, el concert teatralitzat ‘Concerto a Tempo d’Umore’ amb l’Orthemis Nova Orquestra de Cambra de l’Empordà.

llegeix més

Love of Lesbian, La Casa Azul i Carolina Durante, els plats forts d’una Festa Major adaptada a la pandèmia

L’aforament als concerts grans, que es faran a les 20.30 h a l’aparcament del Parc Central, estarà limitat i caldrà comprar entrada, que es posa a la venda a partir del dilluns 26 de juliol a andorralavella.ad/entrades .Per participar al B

llegeix més

Andorra la Vella aporta 2 milions al fons de solidaritat del Govern per contribuir a sufragar els ERTOs

El Comú d'Andorra la Vella ha fet efectiva avui, amb la resta dels sis comuns, l'aportació al fons de solidaritat del Govern per contribuir a sufragar els ERTO que han afectat fins ara, d’una manera o altra, 11.500 persones.

llegeix més

El Jambo tornarà a omplir de música el Centre Històric el 18 i 19 de juny

En aquesta edició hi haurà més d’una vintena de concerts que es concentraran a la plaça del Poble, la plaça Guillemó i als jardins de Casa de la Vall per poder garantir el distanciament social.

llegeix més

500 infants podran gaudir cada setmana de les activitats d’estiu que organitza el Comú d’Andorra la Vella

A més dels campus esportius i els casals d’infants enguany, com a novetat, s’organitzen colònies a la localitat francesa de Thèbe (Hautes-Pyrénées) i estades esportives al Port del Comte, Amposta i l’Hospitalet de l’infant.

VIDEOS