MESURES COVID-19

El Comú d'Andorra la Vella ha treballat molt activament per atendre les necessitats dels ciutadans durant aquest període excepcional per combatre la pandèmia de la COVID-19. El Comú va col·laborar intensament amb el Govern d'Andorra amb la gestió de la pandèmia. En aquest sentit, l'aparcament Centre Ciutat es va habilitar durant uns mesos com a Stop-Lab, on es realitzaven els tests d'immunitat gratuïts. Més endavant, el Comú va cedir al Govern d'Andorra l'ús de l'antiga plaça de braus, que va esdevenir el centre de vacunació massiu del país. Durant la pandèmia, el Comú ha habilitat circuits de passeig al carrer, ha incrementat la neteja dels espais públics i ha fet un seguiment acurat de les necessitats de les persones grans, en especial, aquelles que viuen soles. 

llegeix més

L’escudella de Sant Antoni 2022 queda anul·lada per la pandèmia

La Confraria d’escudellaires i el Comú decideixen suspendre la celebració del dinar popular per la situació sanitària actual.

llegeix més

El punt de distribució dels tests d’antígens del Centre de Congressos estarà operatiu també avui dimarts i demà dimecres

El Comú manté una taula de permanència avui dimarts i demà dimecres al vestíbul del Centre de Congressos per facilitar la recollida a les persones que no hagin pogut anar a buscar les proves aquests dies. Des de dissabte s’han entregat 19.600 testos.

llegeix més

Els tests gratuïts d’antígens es distribuiran als veïns d’Andorra la Vella i Santa Coloma demà, diumenge i dilluns al Centre de Congressos

Les proves es poden recollir entre les 10 i les 18 hores. Es lliuraran dos autotests a tots els residents a la parròquia a partir dels 6 anys. El punt d’entrega és el vestíbul del Centre de Congressos.

llegeix més

Cribratge massiu al personal del Comú d’Andorra la Vella amb un resultat de 3 positius en COVID

La Junta de Govern ha acordat adquirir tests d’antígens per al personal per realitzar un cribratge generalitzat als treballadors que s’ha efectuat entre ahir i avui. En total, s’han realitzat 400 tests, amb tres treballadors que han resultat positiu de COVID.

llegeix més

Molt d’humor i el 100% d’aforament, característiques principals a Andorra la Vella de la 59a Temporada de Teatre

El Centre de Congressos acollirà l’11 de novembre ‘Jaleiu’, amb Guillem Albà & La Marabunta i el 2 de desembre, el concert teatralitzat ‘Concerto a Tempo d’Umore’ amb l’Orthemis Nova Orquestra de Cambra de l’Empordà.

llegeix més

Love of Lesbian, La Casa Azul i Carolina Durante, els plats forts d’una Festa Major adaptada a la pandèmia

L’aforament als concerts grans, que es faran a les 20.30 h a l’aparcament del Parc Central, estarà limitat i caldrà comprar entrada, que es posa a la venda a partir del dilluns 26 de juliol a andorralavella.ad/entrades .Per participar al B

VIDEOS