MESURES COVID-19

 
 
 
 
 
 
 

El Comú d'Andorra la Vella està treballant molt activament per atendre les necessitats dels ciutadans durant aquest període excepcional per combatre el COVID-19. La Casa Comuna està oberta al públic entre les 8 i les 15 hores. 


llegeix més

Se suspèn la representació d’aquest dijous de ‘T’estimo si he begut’, de Dagoll Dagom, T de Teatre i La Brutal, pel positiu per COVID-19 d’un membre de la companyia

L’espectacle estava programat per aquest dijous, 5 de novembre, a les 21.30 h al Centre de Congressos i es treballa per reprogramar-lo properament. Als espectadors que no puguin assistir a la nova representació se’ls abonarà l’import de l’entrada.

llegeix més

El Comú amplia els ajuts directes als negocis de la parròquia afectats per les darreres restriccions de la pandèmia

Es retornarà íntegrament l’import de l’impost de radicació comercial i les taxes associades a unes 800 empreses afectades per les restriccions sanitàries imposades i per la limitació de mobilitat dels territoris veïns que implica la no arribada de turistes.

llegeix més

El cicle de tardor d’espectacles infantils d’Andorra la Vella arrenca aquest dissabte, 17 d’octubre, al Teatre Comunal

La temporada, que reprèn ‘Clementina’ i ‘Roig pèl-boig’, ajornades pel confinament, i suma el muntatge ‘Cuques’, de l’Escena Nacional d’Andorra. Les representacions es faran amb les preceptives mesures sanitàries i les entrades es vendran únicament per Internet.

llegeix més

L’humor de Dagoll Dagom, T de Teatre i Pep Plaza, protagonistes destacats de la 57a Temporada de Teatre

Aquest divendres arrenca el nou cicle de teatre conjunt de Sant Julià de Lòria i a Andorra la Vella amb protocols per garantir que el retorn a la cultura es fa amb seguretat.

llegeix més

El Comú destina 3,7 milions d’euros a accions per reactivar l’economia arran de la crisi sanitària

A les mesures empreses fins al moment, com la rebaixa de la pressió fiscal als negocis de la parròquia que ha aprovat avui el Consell de Comú, s’hi sumaran d’altres com l’avançament de projectes urbanístics per estimular l’obra pública.

llegeix més

El Comú acorda suspendre la Fira d’Andorra la Vella a causa de la situació sanitària

Ho ha anunciat la cònsol major, Conxita Marsol, en finalitzar una sessió de Consell de Comú durant la qual s’ha aprovat una nova ordinació per millorar el funcionament de l’Institut de Música i s’ha informat sobre la liquidació pressupostària del segon trimestre.

VIDEOS