MESURES COVID-19

 
 
 
 
 
 
 

El Comú d'Andorra la Vella està treballant molt activament per atendre les necessitats dels ciutadans durant aquest període excepcional per combatre el COVID-19. La Casa Comuna està oberta al públic entre les 9 i les 12 hores. 


llegeix més

El Comú acorda suspendre la Fira d’Andorra la Vella a causa de la situació sanitària

Ho ha anunciat la cònsol major, Conxita Marsol, en finalitzar una sessió de Consell de Comú durant la qual s’ha aprovat una nova ordinació per millorar el funcionament de l’Institut de Música i s’ha informat sobre la liquidació pressupostària del segon trimestre.

llegeix més

El Comú destina aquesta temporada 405.000 euros per a subvencions esportives i introdueix més ajudes en l’era COVID

El termini per sol·licitar una ajuda s’obre demà dijous 10 i finalitza el 30 de setembre. Els clubs que fan activitats amb infants tenen una exoneració fins al desembre del lloguer de les instal·lacions esportives comunals.

llegeix més

L’Aparcament Centre Ciutat (accés únic per Plaça Rebés) acollirà les proves de la COVID-19 per als escolars i personal docent

S’enllesteixen els preparatius perquè la setmana vinent s’iniciïn les proves TMA i els tests d’immunitat per als escolars i personal docent abans de l’inici del curs.

llegeix més

Es cancel·la l'edició del Jambo 2020 a causa de la situació sanitària

L'edició del 2020 del Jambo Street Music Andorra la Vella, el festival de música que acull cada any el Centre Històric, ha quedat cancel·lada.

llegeix més

Comencen els recorreguts històrics amb la gent gran per recordar com ha canviat l’avinguda Meritxell en el darrer segle

Una desena de persones majors de 60 anys participen en l’activitat ‘La capsa dels records’ per fer un viatge en el temps pel principal eix de la parròquia a través d’imatges antigues. Les properes rutes guiades es faran el 25 d’agost i l’1 de setembre.

llegeix més

Suspesos els actes de celebració de la Festa major de Santa Coloma 2020

El Comú pren la decisió d’anul·lar la celebració de la Festa major per prudència i responsabilitat davant la situació sanitària actual, de la mateixa manera que va acordar suspendre la Festa major d’Andorra la Vella.

 

VIDEOS