MESURES COVID-19

 
 
 

El Comú d'Andorra la Vella està treballant molt activament per atendre les necessitats dels ciutadans durant aquest període excepcional per combatre el COVID-19. La Casa Comuna està oberta al públic entre les 8 i les 15 hores. 


llegeix més

Es posen a la venda els plats commemoratius de l’Escudella de Sant Antoni 2021, suspesa per la pandèmia

El dinar popular per celebrar Sant Antoni no es podrà celebrar aquest any a causa de les restriccions sanitàries. Els ciutadans que vulguin adquirir el plats poden fer-ho a partir de demà, dijous, al Centre Cultural La Llacuna.

 

llegeix més

El Comú amplia, a partir de demà 5 de gener, el període per recollir els tests d’antígens gratuïts

Tant les persones que vulguin un tercer test com els que no n’han anat a buscar encara cap poden recollir-los a la planta baixa de l’Edifici administratiu comunal de Prat de la Creu, 68 (a la plaça dels ‘7 Poetes’).

 

 

llegeix més

El Comú d’Andorra la Vella lliura a Càritas Andorrana un xec de 30.609,74 euros

Correspon a l’import de la reducció salarial dels cònsols, consellers i càrrecs de relació especial acordada el mes de juliol, que es destinarà íntegrament a projectes socials de l’entitat per pal·liar els efectes de la pandèmia.

 

llegeix més

El segon test gratuït d’antígens es distribuirà entre el 28 i el 30 de desembre a l’antiga plaça de braus

El centre de distribució es manté per als residents a Andorra la Vella i Santa Coloma a l’antiga plaça de braus, enfront de l’edifici administratiu del Govern. L’horari de recollida és de 8 a 20 hores, del dilluns al dimecres de la setmana vinent.

 

llegeix més

El Comú destina 300.000 euros a ajudes directes als negocis afectats el novembre i desembre per les restriccions sanitàries

Les mesures beneficien bars, restaurants, comerços i hotels, a qui se’ls abonarà directament al gener la part proporcional de l’impost de radicació i les taxes associades sense que ho hagin de sol·licitar.

llegeix més

Els alumnes de l’Institut de Música celebren un festival de Nadal amb un format més reduït

Aquest curs el recital s’ha dividit en dos dies (avui i demà) i està adreçat únicament als familiars convivents dels alumnes.

VIDEOS