MESURES COVID-19

 
 
 

El Comú d'Andorra la Vella està treballant molt activament per atendre les necessitats dels ciutadans durant aquest període excepcional per combatre el COVID-19. La Casa Comuna està oberta al públic entre les 9 i les 12 hores. 


llegeix més

El Comú d’Andorra la Vella oferirà activitats infantils d’estiu adaptades a les necessitats de les famílies

El Comú impulsa una enquesta per adequar l’oferta als horaris laborals dels pares durant els mesos de vacances escolars.

llegeix més

La Setmana de la Diversitat cultural estrena una web amb motiu del desè aniversari

Des d’avui està operatiu el domini andorralavella.ad/diversitatcultural on es fa un repàs de totes les edicions i de les entitats culturals que han participat en la celebració.

llegeix més

Comença la 2a fase dels tests d’immunitat a la COVID-19

Els ciutadans s’han de fer la segona prova el mateix dia i hora que la primera, amb un decalatge de dues setmanes. Els tests d’anticossos han començat a les 8 del matí a l’Aparcament Centre Ciutat (entrada Plaça Rebés), i al Centre de Congressos per a les persones que van a peu.

llegeix més

El servei comunal d’escola bressol reobre aquest dilluns, 18 de maig

Els infants matriculats podran reprendre l’activitat a les instal·lacions de l’escola bressol Conxita Mora Jordana (Els Serradells). El Comú dona resposta així a les famílies que necessiten el servei coincidint amb la reobertura de més activitats econòmiques.

llegeix més

Es reobren els recs, però només s’hi podrà circular en una direcció: o cap al Sant Ermengol o cap als Serradells

Amb l’objectiu d’evitar l’encreuament entre persones i garantir el distanciament social, a partir de demà dimecres només es podrà circular en una direcció. S’ha establert un circuit amb camins d’accés exclusius de pujada i d’altres només de baixada.

llegeix més

Andorra la Vella inicia avui els tests d’immunitat a la COVID-19

El Comú ja ha trucat més de 9.000 ciutadans per donar-los els dies i hores per passar els tests. Durant aquesta setmana es completarà l’assignació de cites prèvies.

VIDEOS