MESURES COVID-19

 
 
 
 
 
 
 

El Comú d'Andorra la Vella està treballant molt activament per atendre les necessitats dels ciutadans durant aquest període excepcional per combatre el COVID-19. La Casa Comuna està oberta al públic entre les 9 i les 12 hores. 


llegeix més

El circuit per a vianants del passeig del riu continua sent unidireccional com a mesura preventiva davant de la COVID-19

El Comú reforça la senyalització del passeig perquè els vianants sempre circulin tenint com a referència el riu a la seva esquerra. L’objectiu és seguir evitant encreuament de persones i garantir la seguretat un dels punts de la parròquia més concorreguts per a vianants i esportistes.

llegeix més

Torna el Mercat de la Vall cada primer dissabte de mes al Centre Històric amb una trentena de parades

La mostra de productes agroalimentaris i artesania tindrà lloc entre juliol octubre. Aquest dissabte, per cada 10 euros de compra entre les 11 i les 14 hores els visitants tindran un vermut gratuït.

llegeix més

Emotiva trobada telemàtica del Consell d’Infants al Comú d’Andorra la Vella

Els escolars han mantingut aquest matí una trobada virtual amb la cònsol major per clausurar el curs, que s’ha vist afectat de ple per l’aturada de la COVID-19. Conxita Marsol ha emplaçat els consellers infantils a traslladar als seus successors els projectes ja iniciats.

llegeix més

S’obren les inscripcions per a les activitats infantils d’estiu, que funcionaran amb grups de convivència

L’oferta s’ha dividit en dues franges d’edat: infants de 3 a 7 anys al casals El Llamp i de Santa Coloma; i nois i noies de 8 a 14 anys, als Esports d’estiu. Les inscripcions per a les colònies, previstes a Brunyola (Girona), s’obren el 22 de juny.

llegeix més

El Centre esportiu dels Serradells reobre el 15 de juny amb totes les garanties de seguretat

L’amplitud dels espais del gimnàs garanteix la distància de seguretat i el desenvolupament de les activitats amb normalitat. Els usuaris hauran de fer la reserva per accedir a les activitats dirigides.

llegeix més

Les obres de reconstrucció al Centre esportiu dels Serradells començaran al setembre

Un aute de la Batllia, arran d’un peritatge sol·licitat per la constructora PROGEC, retarda l’inici dels treballs previst per a l’1 de juliol. Les instal·lacions esportives del centre reprendran l’activitat el 15 de juny després de l’emergència sanitària.

VIDEOS