Localització

Centre Esportiu els Serradells
Plaça baró de Coubertin - Carretera de la Comella
Andorra la Vella
Andorra
42° 29' 59.3088" N, 1° 31' 7.4244" E
AD
+376 730 090

El Centre Esportiu d’Els Serradells és el gran equipament esportiu de la parròquia. Es va construir el 1991 arran de la celebració dels Jocs dels Petits Estats d’Europa, tot i que ha estat ampliat i renovat.

Hi ha un pavelló poliesportiu, amb grades amb capacitat per a 350 persones; una piscina olímpica (50 x 21); una piscina d’aprenentatge (12’5 x 6); una piscina exterior lúdica; quatre sales multiesportives; una sala d’aparells gimnàstics; una sala de musculació, una sala de tir de precisió, una zona de relaxació amb saunes, banys turcs, UVA, jacuzzi i dutxes a pressió; quatre pistes de bitlles; billar; tres pistes d’esquaix; una pista de tennis ràpida exterior; quatre pistes de pàdel cobertes i una de descoberta; parc infantil, solàrium, zona de restauració i de televisió, sales de reunions i vestidors individuals i col·lectius. Hi ha també aparcament.

Es fan classes i formacions de natació, bridge, arts marcials, esquaix, fitness, ball, ioga i tir de precisió.

Als Serradells hi ha un centre d'atenció integral a l'esportista: VitalSport.

Els abonats als Serradells tenen un descompte del 50 % en les tarifes de la resta de centres esportius d’Andorra.

Els abonats als Serradells poden utilitzar gratuïtament les instal·lacions del Club Natació Atlètic-Barceloneta, les del Centre Esportiu d’Ordino (diumenges, de 15 a 20 h, de l'1/12 al 30/04) i les del Rocòdrom de Caldea (de dilluns a divendres laborables, de 15 a 20 h, de l'1/12 al 30/04)

Tarifes, normativa horaris del centre.

 

 

Consulta aquí els horaris i les activitats de fitness del primer trimestre del 2020