ESPORTS

Comú Andorra la Vella

Andorra la Vella és una parròquia activa i dinàmica. Des de La Margineda fins al centre, tot recorrent Santa Coloma, els ciutadans poden gaudir d’un circuit a l’aire lliure on practicar esport o caminar. La parròquia disposa de diverses instal·lacions que donen servei al país, com el Centre Esportiu dels Serradells o l’Estadi Comunal Joan Samarra Vila. El Comú fomenta la pràctica esportiva a través d’un ampli ventall d’activitats i esdeveniments durant tot l’any. A més, dona suport als clubs i federacions mitjançant un programa específic de subvencions.

* camps obligatoris
 
Quina informació t'interessa

Darreres notícies

llegeix més

Andorra la Vella renova el conveni de patrocini amb Albert Llovera i li desitja sort per al Dakar

La cònsol major i el pilot de ral·lis es van reunir divendres per tancar l’acord anual per promoure la marca ‘Andorra la Vella’, per valor de 25.000 euros.

llegeix més

Avui s’obren les inscripcions per a les activitats esportives i de lleure de les vacances de Nadal

Al Llamp i la Ludoteca de Santa Coloma s’ofereixen 60 places, i 200 als 5 campus esportius. Com a novetat, s’ofereix un campus combinat d’activitats esportives i casal d’infants.

llegeix més

El Comú atorga 400.000 euros a les entitats esportives en subvencions per al curs 2021-2022

El Comú manté enguany el volum d’ajuts, amb la voluntat de donar un impuls als clubs i federacions. S’han concedit subvencions a 23 entitats que duen a terme activitats a la parròquia.