ESPORTS

Comú Andorra la Vella

Andorra la Vella és una parròquia activa i dinàmica. Des de La Margineda fins al centre, tot recorrent Santa Coloma, els ciutadans poden gaudir d’un circuit a l’aire lliure on practicar esport o caminar. La parròquia disposa de diverses instal·lacions que donen servei al país, com el Centre Esportiu dels Serradells o l’Estadi Comunal Joan Samarra Vila. El Comú fomenta la pràctica esportiva a través d’un ampli ventall d’activitats i esdeveniments durant tot l’any. A més, dona suport als clubs i federacions mitjançant un programa específic de subvencions.

Darreres notícies

llegeix més

L’Aquaparc d’estiu obrirà de dimarts a dissabte a partir del proper dia 14 a l’Estadi Comunal Joan Samarra Vila

El Comú ofereix per segon estiu consecutiu una proposta lúdica i refrescant per als infants a l’Estadi Comunal Joan Samarra Vila. Enguany, amb dos torns de matí i dos de tarda per limitar l’aforament i garantir la seguretat dels usuaris en relació a la COVID-19.

 

llegeix més

Inscripcions obertes per als 12 ‘Campus esportius Andorra la Vella’ que se celebraran entre el 17 d’agost i el 4 de setembre

El Comú d'Andorra la Vella, amb la col·laboració de 12 entitats esportives, ha dissenyat el programa ‘Campus Esportius Andorra la Vella’. La previsió de participació és de 470 infants.

 

llegeix més

S’obren les inscripcions per a les activitats infantils d’estiu, que funcionaran amb grups de convivència

L’oferta s’ha dividit en dues franges d’edat: infants de 3 a 7 anys al casals El Llamp i de Santa Coloma; i nois i noies de 8 a 14 anys, als Esports d’estiu. Les inscripcions per a les colònies, previstes a Brunyola (Girona), s’obren el 22 de juny.