ESPORTS

Comú Andorra la Vella

Andorra la Vella és una parròquia activa i dinàmica. Des de La Margineda fins al centre, tot recorrent Santa Coloma, els ciutadans poden gaudir d’un circuit a l’aire lliure on practicar esport o caminar. La parròquia disposa de diverses instal·lacions que donen servei al país, com el Centre Esportiu dels Serradells o l’Estadi Comunal Joan Samarra Vila. El Comú fomenta la pràctica esportiva a través d’un ampli ventall d’activitats i esdeveniments durant tot l’any. A més, dona suport als clubs i federacions mitjançant un programa específic de subvencions.

* camps obligatoris
 
Quina informació t'interessa

Darreres notícies

llegeix més

El millor tenis femení arriba a Andorra la Vella amb el Crèdit Andorrà Open

El Crèdit Andorrà Open, organitzat per Tennium, portarà el millor tenis internacional al Principat: el primer WTA 125 femení de la història del país.  El torneig es durà a terme del 28 de novembre al 4 de desembre al Poliesportiu d'Andorra i es retransmetrà de f

llegeix més

El futur edifici multifuncional, a l’entorn de l’Estadi comunal

La cònsol major exposa la voluntat del Govern i del Comú d’encabir a la mateixa àrea el futur edifici i el projecte de reforma de l’Estadi comunal, que manté la pista d’atletisme. Conxita Marsol n’ha informat durant el Consell de Comú que ha tingut lloc aquesta tarda.

 

llegeix més

El Campionat del món d’X-Trial tanca la temporada a Andorra la Vella amb Toni Bou estrenant un nou títol de Campió del món

El Poliesportiu d’Andorra acollirà el dissabte 8 d’octubre l’última cursa de la temporada 2022. El resident Toni Bou celebrarà el seu 16è títol de Campió del món, que ja ha assolit matemàticament.