ESPORTS

Comú Andorra la Vella

Andorra la Vella és una parròquia activa i dinàmica. Des de La Margineda fins al centre, tot recorrent Santa Coloma, els ciutadans poden gaudir d’un circuit a l’aire lliure on practicar esport o caminar. La parròquia disposa de diverses instal·lacions que donen servei al país, com el Centre Esportiu dels Serradells o l’Estadi Comunal Joan Samarra Vila. El Comú fomenta la pràctica esportiva a través d’un ampli ventall d’activitats i esdeveniments durant tot l’any. A més, dona suport als clubs i federacions mitjançant un programa específic de subvencions.

Darreres notícies

llegeix més

El Comú d’Andorra la Vella convoca 147 places de treballadors eventuals aquest estiu

Els diferents llocs de treball estan destinats a joves residents a la parròquia d’entre 16 i 32 anys. La xifra de places és similar a la de l’any passat, quan es va incrementar notablement per contribuir a la reactivació econòmica i donar resposta a les necessitats derivades de la pandèmia.

llegeix més

El Comú ofereix onze campus esportius durant les vacances escolars de Setmana Santa

Entre el 29 de març i el 9 d’abril hi haurà activitats de futbol, bàsquet, patinatge, kung-fu, natació, gimnàstica rítmica, atletisme, pàdel, vòlei, taekwondo i rugbi. Les inscripcions als campus i, també als espais de lleure del Llamp i la Ludoteca de Santa Coloma s’obren avui.

llegeix més

Andorra la Vella serà la seu d’una prova del campionat del món d’X-Trial aquesta tardor

Ho ha explicat la cònsol major a l’acte d’entrega, en format reduït, dels guardons al podi de campions del món 2020. L’incombustible Toni Bou ha rebut el guardó de campió absolut de mà de Conxita Marsol.