ESPORTS

Comú Andorra la Vella

Andorra la Vella és una parròquia activa i dinàmica. Des de La Margineda fins al centre, tot recorrent Santa Coloma, els ciutadans poden gaudir d’un circuit a l’aire lliure on practicar esport o caminar. La parròquia disposa de diverses instal·lacions que donen servei al país, com el Centre Esportiu dels Serradells o l’Estadi Comunal Joan Samarra Vila. El Comú fomenta la pràctica esportiva a través d’un ampli ventall d’activitats i esdeveniments durant tot l’any. A més, dona suport als clubs i federacions mitjançant un programa específic de subvencions.

Darreres notícies

llegeix més

Andorra la Vella acull aquest cap de setmana el 49è Ral·li d'Andorra Històric

Andorra la Vella acull aquest cap de setmana, 26 i 27 de setembre, la 49a edició del Ral·li d'Andorra amb la participació d'una vuitantena d'equips.

llegeix més

El Bàsquet Club MoraBanc Andorra lliura al Comú el trofeu de la Lliga catalana 2020

L’equip ha fet la presentació per als mitjans de comunicació de la temporada 2020-2021 al Comú d’Andorra la Vella, patrocinador del club. La cònsol major, Conxita Marsol, ha felicitat els jugadors pels bons resultats i els ha encoratjat a mantenir el bon nivell de joc.

 

llegeix més

El Comú destina aquesta temporada 405.000 euros per a subvencions esportives i introdueix més ajudes en l’era COVID

El termini per sol·licitar una ajuda s’obre demà dijous 10 i finalitza el 30 de setembre. Els clubs que fan activitats amb infants tenen una exoneració fins al desembre del lloguer de les instal·lacions esportives comunals.