ESPORTS

Comú Andorra la Vella

Andorra la Vella és una parròquia activa i dinàmica. Des de La Margineda fins al centre, tot recorrent Santa Coloma, els ciutadans poden gaudir d’un circuit a l’aire lliure on practicar esport o caminar. La parròquia disposa de diverses instal·lacions que donen servei al país, com el Centre Esportiu dels Serradells o l’Estadi Comunal Joan Samarra Vila. El Comú fomenta la pràctica esportiva a través d’un ampli ventall d’activitats i esdeveniments durant tot l’any. A més, dona suport als clubs i federacions mitjançant un programa específic de subvencions.

* camps obligatoris
 
Quina informació t'interessa

Darreres notícies

llegeix més

La piscina exterior dels Serradells obre portes el divendres 24 de juny amb una jornada d’accés gratuït

La piscina exterior del centre esportiu reobre després de 3 estius sense activitat per les obres de reconstrucció de la piscina olímpica. Amb motiu de la Festa del Poble hi haurà jocs aquàtics infantils entre les 12 i les 18 hores.

llegeix més

Andorra la Vella estrenarà el proper 14 de juny la nova zona esportiva de Prat Salit amb la Festa del bàsquet

La instal·lació, amb dues pistes de bàsquet reglamentàries de 3x3, cistelles i una mini pista de futbol, és el projecte guanyador dels primers Pressupostos participatius. La festa inclourà un concurs de tirs, l’espectacle ‘Basket beat’ i regals esportius per als assistents.

llegeix més

El Comú ofereix aquest estiu prop de 4.000 places a les activitats de lleure, esportives i juvenils

Les inscripcions per al casals d’infants El Llamp i La Ludoteca de Santa Coloma, i els campus esportius s’obren el 9 de juny. També s’ofereixen colònies i estades esportives fora d’Andorra.