ESPORTS

Comú Andorra la Vella

Andorra la Vella és una parròquia activa i dinàmica. Des de La Margineda fins al centre, tot recorrent Santa Coloma, els ciutadans poden gaudir d’un circuit a l’aire lliure on practicar esport o caminar. La parròquia disposa de diverses instal·lacions que donen servei al país, com el Centre Esportiu dels Serradells o l’Estadi Comunal Joan Samarra Vila. El Comú fomenta la pràctica esportiva a través d’un ampli ventall d’activitats i esdeveniments durant tot l’any. A més, dona suport als clubs i federacions mitjançant un programa específic de subvencions.

Darreres notícies

llegeix més

500 infants podran gaudir cada setmana de les activitats d’estiu que organitza el Comú d’Andorra la Vella

A més dels campus esportius i els casals d’infants enguany, com a novetat, s’organitzen colònies a la localitat francesa de Thèbe (Hautes-Pyrénées) i estades esportives al Port del Comte, Amposta i l’Hospitalet de l’infant.

llegeix més

El Comú ofereix 10 campus esportius i activitats lúdiques per a infants i joves a les vacances escolars de Primavera

Joventut organitza tallers d’aero-ioga, ukelele i kendo i una demostració d’acrobàcies de l’Escola d’Arts de Circ Toulouse-Occitanie. El casal El Llamp i la Ludoteca de Santa Coloma posen a disposició 95 places per a infants de 3 a 6 anys.

llegeix més

El Comú d’Andorra la Vella convoca 147 places de treballadors eventuals aquest estiu

Els diferents llocs de treball estan destinats a joves residents a la parròquia d’entre 16 i 32 anys. La xifra de places és similar a la de l’any passat, quan es va incrementar notablement per contribuir a la reactivació econòmica i donar resposta a les necessitats derivades de la pandèmia.