ESPORTS

Comú Andorra la Vella

Andorra la Vella és una parròquia activa i dinàmica. Des de La Margineda fins al centre, tot recorrent Santa Coloma, els ciutadans poden gaudir d’un circuit a l’aire lliure on practicar esport o caminar. La parròquia disposa de diverses instal·lacions que donen servei al país, com el Centre Esportiu dels Serradells o l’Estadi Comunal Joan Samarra Vila. El Comú fomenta la pràctica esportiva a través d’un ampli ventall d’activitats i esdeveniments durant tot l’any. A més, dona suport als clubs i federacions mitjançant un programa específic de subvencions.

* camps obligatoris
 
Quina informació t'interessa

Darreres notícies

llegeix més

El Comú atorga 400.000 euros a les entitats esportives en subvencions per al curs 2021-2022

El Comú manté enguany el volum d’ajuts, amb la voluntat de donar un impuls als clubs i federacions. S’han concedit subvencions a 23 entitats que duen a terme activitats a la parròquia.

llegeix més

Andorra la Vella acull aquest dissabte 6 de novembre el Campionat del món d'X-Trial

El Campionat mundial d’X-Trial (Indoor) torna a Andorra la Vella aquest dissabte, 6 de novembre, on tindrà lloc la primera mànega del campionat del 2021.

llegeix més

Torna la Fira d’Andorra la Vella, l’espai de retrobament social i l’aparador del teixit econòmic i associatiu del país

La cònsol major, Conxita Marsol, exposa que la celebració de l’esdeveniment suposa un pas més cap a l’anhelada normalitat.