ESPORTS

Comú Andorra la Vella

Andorra la Vella és una parròquia activa i dinàmica. Des de La Margineda fins al centre, tot recorrent Santa Coloma, els ciutadans poden gaudir d’un circuit a l’aire lliure on practicar esport o caminar. La parròquia disposa de diverses instal·lacions que donen servei al país, com el Centre Esportiu dels Serradells o l’Estadi Comunal Joan Samarra Vila. El Comú fomenta la pràctica esportiva a través d’un ampli ventall d’activitats i esdeveniments durant tot l’any. A més, dona suport als clubs i federacions mitjançant un programa específic de subvencions.

* camps obligatoris
 
Quina informació t'interessa

Darreres notícies

llegeix més

El Comú oferirà l’abonament gratuït als Serradells als majors de 65 anys residents a Andorra la Vella

La mesura, que ha anunciat avui el cònsol major durant l’assemblea general de la Federació de la gent gran, entrarà en vigor a mitjans de juny. El Comú també estudia noves ubicacions per habilitar més camps de petanca a la parròquia.

 

llegeix més

El Bici Lab celebra el dissabte 3 de juny el Dia mundial de la bicicleta amb activitats populars

Hi haurà teatre al carrer, concerts de l’Institut de Música, una xerrada sobre les perspectives de futur de la bicicleta i visites guiades gratuïtes al museu. Els actes se sumen a la pedalada popular que recorrerà la parròquia durant el matí.

 

llegeix més

Els set comuns ofereixen 250 places d'activitats esportives per a joves aquest estiu

La casa de la muntanya d'Ordino ha acollit avui la presentació de les setmanes joves que s’organitzen conjuntament entre els set comuns amb el campus de bici de carretera, a la Massana, com a principal novetat.