ESPORTS

Comú Andorra la Vella

Andorra la Vella és una parròquia activa i dinàmica. Des de La Margineda fins al centre, tot recorrent Santa Coloma, els ciutadans poden gaudir d’un circuit a l’aire lliure on practicar esport o caminar. La parròquia disposa de diverses instal·lacions que donen servei al país, com el Centre Esportiu dels Serradells o l’Estadi Comunal Joan Samarra Vila. El Comú fomenta la pràctica esportiva a través d’un ampli ventall d’activitats i esdeveniments durant tot l’any. A més, dona suport als clubs i federacions mitjançant un programa específic de subvencions.

* camps obligatoris
 
Quina informació t'interessa

Darreres notícies

llegeix més

L’Esquí Club d’Andorra cedeix a la parròquia el premi al Mèrit esportiu 2021

La presidenta i el vicepresident de l’entitat, Meritxell Sangrà i Josep Sansa, han fet entrega del guardó a la cònsol major, Conxita Marsol. El Comú custodiarà el trofeu durant un any.

llegeix més

Love of Lesbian, La Casa Azul i Carolina Durante, els plats forts d’una Festa Major adaptada a la pandèmia

L’aforament als concerts grans, que es faran a les 20.30 h a l’aparcament del Parc Central, estarà limitat i caldrà comprar entrada, que es posa a la venda a partir del dilluns 26 de juliol a andorralavella.ad/entrades .Per participar al B

llegeix més

Andorra la Vella acull demà dissabte la sortida i l'arribada de la 5a Rider 468

La 5a edició de la Rider 468, que organitza la Penya Motorista L’Esquirol, discorrerà enguany per carreteres andorranes, catalanes i franceses. Seran, en total, 397 quilòmetres en un dia: dissabte 17 de juliol, el recorregut més llarg de totes les edicions.