ESPORTS

Comú Andorra la Vella

Andorra la Vella és una parròquia activa i dinàmica. Des de La Margineda fins al centre, tot recorrent Santa Coloma, els ciutadans poden gaudir d’un circuit a l’aire lliure on practicar esport o caminar. La parròquia disposa de diverses instal·lacions que donen servei al país, com el Centre Esportiu dels Serradells o l’Estadi Comunal Joan Samarra Vila. El Comú fomenta la pràctica esportiva a través d’un ampli ventall d’activitats i esdeveniments durant tot l’any. A més, dona suport als clubs i federacions mitjançant un programa específic de subvencions.

* camps obligatoris
 
Quina informació t'interessa

Darreres notícies

llegeix més

El Comú atorga 435.375 euros en subvencions als clubs i entitats esportives per al curs 2022-2023

El Comú incrementa enguany un 7,5% (35.375 euros) el volum d’ajuts, amb la voluntat de donar un impuls als clubs i federacions. S’han concedit subvencions a 27 entitats que duen a terme activitats a la parròquia, 4 més que l’any passat.

llegeix més

Avui s’obren les inscripcions per a les activitats esportives i de lleure de les vacances de Tots Sants

S’ofereixen 7 campus esportius i les activitats al casal d’infants El Llamp i a la Ludoteca de Santa Coloma; les inscripcions es poden formalitzar a andorralavella.ad/inscripcions.

llegeix més

El millor tenis femení arriba a Andorra la Vella amb el Crèdit Andorrà Open

El Crèdit Andorrà Open, organitzat per Tennium, portarà el millor tenis internacional al Principat: el primer WTA 125 femení de la història del país.  El torneig es durà a terme del 28 de novembre al 4 de desembre al Poliesportiu d'Andorra i es retransmetrà de f