ESPORTS

Comú Andorra la Vella

Andorra la Vella és una parròquia activa i dinàmica. Des de La Margineda fins al centre, tot recorrent Santa Coloma, els ciutadans poden gaudir d’un circuit a l’aire lliure on practicar esport o caminar. La parròquia disposa de diverses instal·lacions que donen servei al país, com el Centre Esportiu dels Serradells o l’Estadi Comunal Joan Samarra Vila. El Comú fomenta la pràctica esportiva a través d’un ampli ventall d’activitats i esdeveniments durant tot l’any. A més, dona suport als clubs i federacions mitjançant un programa específic de subvencions.

* camps obligatoris
 
Quina informació t'interessa

Darreres notícies

llegeix més

Andorra la Vella impulsa una masterclass solidària de zumba el dissabte 28 de maig en benefici de la Creu Roja

L’activitat tindrà lloc a les 18 hores a la plaça de l’antiga caserna de bombers i la recaptació es destinarà als projectes de la Creu Roja en l’àmbit de la salut mental i les addiccions. La sessió anirà a càrrec de monitors del Centre esportiu dels Serradells i el Princiesport.

llegeix més

S’obren avui les inscripcions per a les activitats de vacances escolars de primavera

En l’àmbit esportiu s’ofereixen campus de bàsquet, futbol, kung-fu i multiesports per a infants i joves de 5 a 15 anys. El casal El Llamp i la Ludoteca de Santa Coloma posen a disposició 90 places. Les activitats tindran lloc el dijous 2 i el divendres 3 de juny.

llegeix més

Més de 220 places per les set activitats esportives de les Setmanes Joves 2022 organitzades pels comuns

Més de 220 places per les set activitats esportives incloses en les Setmanes Joves 2022, una alternativa esportiva i lúdica per al període de vacances escolars adreçada a joves de 12 als 17 anys que s'organitzen des de fa més de vint anys.