ESPORTS

Comú Andorra la Vella

Andorra la Vella és una parròquia activa i dinàmica. Des de La Margineda fins al centre, tot recorrent Santa Coloma, els ciutadans poden gaudir d’un circuit a l’aire lliure on practicar esport o caminar. La parròquia disposa de diverses instal·lacions que donen servei al país, com el Centre Esportiu dels Serradells o l’Estadi Comunal Joan Samarra Vila. El Comú fomenta la pràctica esportiva a través d’un ampli ventall d’activitats i esdeveniments durant tot l’any. A més, dona suport als clubs i federacions mitjançant un programa específic de subvencions.

Darreres notícies

llegeix més

Andorra la Vella serà la seu d’una prova del campionat del món d’X-Trial aquesta tardor

Ho ha explicat la cònsol major a l’acte d’entrega, en format reduït, dels guardons al podi de campions del món 2020. L’incombustible Toni Bou ha rebut el guardó de campió absolut de mà de Conxita Marsol.

llegeix més

Comença la reconstrucció del Centre esportiu dels Serradells

L’objectiu és que la remodelació estigui enllestida l’estiu del 2022. El Comú pot començar finalment les obres endarrerides a causa de requeriments judicials i de la pandèmia.

llegeix més

El Comú ofereix 16 activitats per a infants i joves durant les vacances de Carnaval

Les inscripcions per al 9 campus esportius i el casal d’infants El Llamp i la Ludoteca de Santa Coloma s’han obert avui. El departament de Joventut organitza, entre d’altres, sortides a la neu, una projecció de curtmetratges i un escape room.