From the end of November to the beginning of January Andorra la Vella is transformed into a Christmas Village, full of activities, large-scale travelling shows, magical decorations and exciting pastimes for everyone. Experience them with us—because Christmas is Andorra la Vella!

  24 November, opening:


 6:00 p.m. Turning on the Christmas lights of the parish accompanied by the Andorra la Vella Institute of Music Band.


 7:30 p.m. Opening of the Christmas Market in Plaça del Poble, with the participation of Petits Cantors d'Andorra choir and the Institut de Música d'Andorra la Vella band. Enjoy the music with a hot chocolate party!


 8:00 p.m. Fireworks.

 

  25 November:


 8:30 p.m. Premiere of Colors de muntanya, the new choreography for the music and water show at Paseo de les Fonts de la Rotonda.

 

Inici Christmas

Latest news

llegeix més

Darrer cap de setmana d’activitat al Mercat de Nadal

El diumenge, 31 de desembre, serà el darrer dia de mercat, així com del Neret After Shopping i de la resta de propostes que s’han dut a terme a la plaça del Poble.

llegeix més

Cap de setmana al Poblet de Nadal amb el caga tió i l’arribada del Pare Noel

Entre aquesta tarda i el diumenge, 24 de desembre, els infants podran fer cagar el tió gegant que es troba a un dels extrems del Mercat de Nadal. El mateix diumenge desfilarà el Pare Noel pels carrers de la parròquia el dissabte i arribarà a la plaça del Poble a les 18 h.

 

llegeix més

L’espectacle itinerant ‘Candore’ i la 6a cursa ‘El petit Santa Claus’ protagonitzen el cap de setmana al Poblet de Nadal

La cursa nadalenca per als infants tindrà lloc el dissabte a les 12 h a l’Estadi comunal Joan Samarra Vila, mentre que l’animació a l’eix comercial començarà, com és habitual, a les 18.30 h.