Inici Serveis

Comú Andorra la Vella

L’activitat essencial del Comú és proporcionar serveis a la població, d’acord amb les competències que té atribuïdes. La natura dels serveis comunals és molt extensa, i abasta des de les atencions a les persones a la gestió urbanística del territori de la parròquia.

Darreres notícies

llegeix més

Un peluix gegant recorrerà demà a la tarda l’avinguda Meritxell

L’espectacle itinerant de gran format ‘De Peluche’ (18.30 h), un dels emblemes del Poblet de Nadal del 2016, serà un dels principals reclams del programa d’aquest cap de setmana, que inclourà una degustació gastronòmica amb Nandu Jubany i la mostra de Nadales

 

llegeix més

Més de 13 milions d’inversió per al pressupost 2019

El Consell de Comú ha aprovat un darrer pressupost del mandat de gairebé 47,4 milions, un 1,87% superior al del 2018. Entre les principals inversions,  la millora dels accessos i portes d’entrada a Andorra la Vella, a través de La Margineda i del carrer Doctor Vilanova.

llegeix més

Un estudi d’enginyeria determinarà la setmana vinent quan es podran reobrir els serveis dels Serradells

El Comú ha contractat a una empresa especialitzada en càlculs d’estructures un estudi acurat de l’estat de l’estructura de l’edifici del Centre Esportiu dels Serradells i de la bastida que hi ha a la façana lateral.

Serveis