Inici Serveis

Comú Andorra la Vella

L’activitat essencial del Comú és proporcionar serveis a la població, d’acord amb les competències que té atribuïdes. La natura dels serveis comunals és molt extensa, i abasta des de les atencions a les persones a la gestió urbanística del territori de la parròquia.

Darreres notícies

llegeix més

El Comú acorda suspendre la Fira d’Andorra la Vella a causa de la situació sanitària

Ho ha anunciat la cònsol major, Conxita Marsol, en finalitzar una sessió de Consell de Comú durant la qual s’ha aprovat una nova ordinació per millorar el funcionament de l’Institut de Música i s’ha informat sobre la liquidació pressupostària del segon trimestre.

llegeix més

El Bàsquet Club MoraBanc Andorra lliura al Comú el trofeu de la Lliga catalana 2020

L’equip ha fet la presentació per als mitjans de comunicació de la temporada 2020-2021 al Comú d’Andorra la Vella, patrocinador del club. La cònsol major, Conxita Marsol, ha felicitat els jugadors pels bons resultats i els ha encoratjat a mantenir el bon nivell de joc.

 

llegeix més

Andorra la Vella acollirà el ‘Foro de Gobiernos Locales’ la primavera del 2021

La trobada d’alcaldes de l’àmbit iberoamericà que inicialment s’havia de celebrar el 2 d’octubre s’ajorna uns mesos de la mateixa manera que s’ha posposat la Cimera Iberoamericana de Caps d’Estat i de Govern a causa de la pandèmia sanitària.

 

Serveis