Inici Serveis

Comú Andorra la Vella

L’activitat essencial del Comú és proporcionar serveis a la població, d’acord amb les competències que té atribuïdes. La natura dels serveis comunals és molt extensa, i abasta des de les atencions a les persones a la gestió urbanística del territori de la parròquia.

Darreres notícies

llegeix més

La darrera setmana d’agost serà gratuïta a l’Aquaparc per acomiadar l’estiu

Es podrà accedir de franc a l’espai d’oci habilitat a l’Estadi Comunal Joan Samarra Vila entre el dimarts 27 d’agost i el diumenge, 1 de setembre. L’arribada de la Vuelta 2019 alterarà parcialment el funcionament de la instal·lació durant el cap de setmana vinent

llegeix més

L’exposició al carrer “La nova Santa Coloma” mostrarà la transformació recent de la població

La mostra de gran format, que s’inaugurarà aquest divendres 23 a les 19 h coincidint amb l’inici de la Festa Major, s’instal·larà durant un mes a la placeta situada davant de l’Espai Columba.

llegeix més

Conxita Marsol assisteix a les festes de Viana do Castelo, lloc d’origen d’una bona part dels portuguesos residents a Andorra

La cònsol major ha acceptat la invitació de José Maria Costa, president de la Cambra Municipal de la localitat, on ha estat rebuda oficialment. Viana do Castelo és la capital de la regió de l’Alto Minho, d’on prové una tercera part de la comunitat portuguesa resident a Andorra.

Serveis