Inici Serveis

Comú Andorra la Vella

L’activitat essencial del Comú és proporcionar serveis a la població, d’acord amb les competències que té atribuïdes. La natura dels serveis comunals és molt extensa, i abasta des de les atencions a les persones a la gestió urbanística del territori de la parròquia.

Darreres notícies

llegeix més

Les I jornades d'alimentació saludable per a infants apleguen un centenar d'assistents

Prop d'un centenar de pares i mares han assistit aquest matí a la primera jornada sobre alimentació infantil saludable, organitzada conjuntament per les escoles bressol comunals, l'Escola bressol Dames de Meritxell, l'Espill i El Petit Príncep.

llegeix més

Les activitats de la Setmana de la creativitat atreuen unes 300 persones

La Setmana de la creativitat, que organitza cada any el Comú per donar a conèixer els cursos i tallers artístics que s'imparteixen al Centre Cultural La Llacuna, ha finalitzat avui amb una jornada intensiva d'activitats a la plaça Guillemó, batejada com 'El mercat de la creativitat'.&nb

llegeix més

Inaugurats la placeta i el parc infantil Ciutat de Valls

Els nous equipaments donen servei a un dels barris amb més concentració de població de la parròquia. L’acte d’inauguració, a càrrec de la cònsol major, ha comptat amb el cap de Govern i l’alcalde de Valls, localitat agermanada amb Andorra la Vella i que dona nom al parc i la placeta.

Serveis