Inici Serveis

Comú Andorra la Vella

L’activitat essencial del Comú és proporcionar serveis a la població, d’acord amb les competències que té atribuïdes. La natura dels serveis comunals és molt extensa, i abasta des de les atencions a les persones a la gestió urbanística del territori de la parròquia.

Darreres notícies

llegeix més

El Copríncep francès tanca a Andorra la Vella la visita oficial al país

El Copríncep francès, Emmanuel Macron, ha tancat aquesta tarda a Andorra la Vella la seva primera visita institucional al país durant la qual ha fet estada a les set parròquies i, també, a la seu del Consell General.

llegeix més

El Copríncep francès, Emmanuel Macron, oferirà un discurs a la ciutadania demà divendres a les 18.30 h a la Plaça del Poble

L’accés a la plaça s’obrirà als ciutadans a les 17.30 h. El Comú farà divendres horari intensiu (fins a les 15 h) i els comerços i indústries de la parròquia pararan l’activitat de 18 a 19 h, mentre duri la visita oficial.

llegeix més

Arrenca el curs a les escoles esportives i artístiques amb una vuitantena de propostes de lleure per a totes les edats

Les diferents activitats esportives aglutinen prop de 2.000 inscrits. L’Institut de música -que incorpora com a novetat classes d’orgue-, l’Escola d’art i l’Aula de teatre i dansa van acollir el curs passat més de 700 alumnes.

Serveis