Inici Serveis

Comú Andorra la Vella

L’activitat essencial del Comú és proporcionar serveis a la població, d’acord amb les competències que té atribuïdes. La natura dels serveis comunals és molt extensa, i abasta des de les atencions a les persones a la gestió urbanística del territori de la parròquia.

Darreres notícies

llegeix més

Pau Gasol s'uneix a la darrera crida per als Jocs Special Olympics

El jugador de l’NBA Pau Gasol ha donat el seu suport participant en un vídeo llençat pels Jocs Special Olympics 2018 que se celebran entre el 4 i el 7 d'octubre a Andorra la Vella i La Seu d'Urgell i on anima tothom a sumar-se al projecte. 

llegeix més

Reobertura divendres 20 del trànsit rodat a l’avinguda Meritxell entre la Rotonda i el carrer Bisbe Príncep Iglesias

El tram de l’avinguda situat entre el carrer de les Canals i Doctor Molines quedarà tallat al trànsit a partir de demà i fins el 28 de juliol. Dilluns 23 i dimarts 24 s’haurà d’accedir al carrer Doctor Molines i l’aparcament de Pyrénées pel carrer Bisbe Príncep Iglesias.

llegeix més

Ja estan a la venda les entrades per al concert de Festa Major amb els cantants d’‘Operación Triunfo’

Ovella Xao i Doctor Prats el divendres 3 d’agost, ABBA Revival i Los Toreros Muertos dissabte 4, La Principal de la Bisbal diumenge 5, i Lucrecia, com a fi de festa dilluns 6, són altres concerts destacats de la Festa Major, que inclourà més de 60 propostes per a tots els públics.

Serveis