Inici Serveis

Comú Andorra la Vella

L’activitat essencial del Comú és proporcionar serveis a la població, d’acord amb les competències que té atribuïdes. La natura dels serveis comunals és molt extensa, i abasta des de les atencions a les persones a la gestió urbanística del territori de la parròquia.

Darreres notícies

llegeix més

Andorra la Vella celebra la festa de Sant Jordi

Un cop més, com cada any, el Principat ha celebrat el dia de Sant Jordi. La plaça del Poble s'ha omplert des del matí de llibres i roses per commemorar la festivitat. Un gran nombre d'autors i gèneres literaris són presents en un dia marcat per la inestabilitat del temps.

llegeix més

El muntatge de la Festa de les Falles de València afectarà la capacitat de l’aparcament del Parc Central del 22 al 29 d’abril

Entre demà dilluns i el dimecres 24 el pàrquing tindrà la meitat de places disponibles. Des del dijous 25 fins el dilluns 29 l’equipament estarà tancat en la seva totalitat.

llegeix més

El Comú satisfarà aquest mes d’abril els endarreriments del GAdA a un centenar de treballadors

El Consell de Comú aprova un crèdit extraordinari  superior al milió d’euros per fer front al pagament dels complements salarials que 98 treballadors han deixat de percebre durant gairebé deu anys.

Serveis