Fil directe amb el Comú

Inici Serveis

Comú Andorra la Vella

L’activitat essencial del Comú és proporcionar serveis a la població, d’acord amb les competències que té atribuïdes. La natura dels serveis comunals és molt extensa, i abasta des de les atencions a les persones a la gestió urbanística del territori de la parròquia.

Darreres notícies

llegeix més

Estrena del pas elevat per creuar la CG1 a l’altura de l’Estadi Comunal

És la proposta guanyadora del primer procés participatiu del Govern. La posada en marxa de la passarel·la alleugereix el trànsit a la zona ja que s’ha pogut eliminar el semàfor i el pas de vianants per travessar la carretera entre el Lycée i l’Estadi Comunal.

llegeix més

El nou cicle ‘Cuina sense pares’ surt del taller i incorpora visites per ampliar els coneixements dels joves

En l’edició de tardor hi haurà una excursió a la muntanya per aprendre a reconèixer i cuinar bolets, i una estada en un obrador per veure el procés artesanal d’elaboració d’embotits. El xef Andreu Riestra oferirà una classe sobre l’aprofitament de les conserves.

llegeix més

El Comú ofereix 16 activitats prop de 400 places per infants i joves durant les vacances de Tots Sants

Avui s’obren les inscripcions per a les activitats infantils i esportives. Les propostes es reparteixen entre el casal d’infants El Llamp i la Ludoteca de Santa Coloma; 5 campus esportius, cursets de natació i un aquaparc a la piscina dels Serradells; i 4 tallers de Halloween a La Central.

Serveis