Inici Serveis

Comú Andorra la Vella

L’activitat essencial del Comú és proporcionar serveis a la població, d’acord amb les competències que té atribuïdes. La natura dels serveis comunals és molt extensa, i abasta des de les atencions a les persones a la gestió urbanística del territori de la parròquia.

Darreres notícies

llegeix més

Marc Cartes formarà part del Bulevard de les Estrelles a partir d’aquest dissabte 16 de novembre

L’actor andorrà, molt popular al territori català, serà el cinquè personatge que passarà a formar part del passeig de Fener Boulevard. La descoberta de la placa es farà a les sis de la tarda.

llegeix més

Masterclass solidària de cycling als Serradells el dissabte 23 en benefici de l’Associació Andorrana de la Malaltia d’Alzheimer

Les inscripcions, a un preu de 20 euros, es poden formalitzar fins el proper 21 de novembre. El ciclista professional i resident al país Joaquim ‘Purito’ Rodríguez, que apadrina l’esdeveniment, convida tothom a pedalar per una bona causa.

llegeix més

Nou cicle de xerrades per als joves que busquen feina temporal a l’hivern

Sis grups empresarials expliquen a La Central les ofertes laborals de què disposen per als períodes de vacances. La primera s’ha fet aquesta tarda i la següent serà el divendres 15 a les 19 hores.

Serveis