Inici Serveis

Comú Andorra la Vella

L’activitat essencial del Comú és proporcionar serveis a la població, d’acord amb les competències que té atribuïdes. La natura dels serveis comunals és molt extensa, i abasta des de les atencions a les persones a la gestió urbanística del territori de la parròquia.

Darreres notícies

llegeix més

En marxa els Pressupostos Participatius perquè els ciutadans decideixin el destí de 100.000 euros per millorar la parròquia

Els ciutadans censats a Andorra la Vella majors de 16 anys podran proposar fins al 26 de març projectes d’inversió. Els seleccionats se sotmetran a votació ciutadana durant el mes de juny i seran una realitat aquest any.

llegeix més

El ‘Cuina sense pares’ torna en versió telemàtica i entra a les cuines de restaurants de la parròquia

El departament de Joventut inicia avui un nou cicle, adaptant-se a les limitacions de la pandèmia. Els tallers de cuina gratuïts es retransmetran en directe pels canals de Facebook i Instagram de La Central.

llegeix més

El cicle de primavera d’espectacles infantils d’Andorra la Vella comença el 20 de març amb pallassos

La temporada inclou també el muntatge de contes ‘El secret de la Detectiva Klaus’ i l’obra multidisciplinar ‘Monstres’. Les representacions es faran amb les preceptives mesures sanitàries i les entrades es vendran exclusivament per Internet.

Serveis