Inici Serveis

Comú Andorra la Vella

L’activitat essencial del Comú és proporcionar serveis a la població, d’acord amb les competències que té atribuïdes. La natura dels serveis comunals és molt extensa, i abasta des de les atencions a les persones a la gestió urbanística del territori de la parròquia.

Darreres notícies

llegeix més

El Comú suspèn els focs d’artifici de la Festa del Poble i precinta el berenador de la Comella per l’elevat risc d’incendi

Amb vista de l’alerta de Protecció Civil, també s’han decidit prohibir els coets i l’encesa de focs als horts per evitar possibles riscos a la muntanya.

llegeix més

El Comú rebatejarà l’Estadi Comunal amb el nom de ‘Joan Samarra Vila’ el 24 de juny, per la Festa del Poble

El proper dilluns es descobrirà la placa amb el nou nom de l’equipament esportiu, que va tirar endavant l’ex-cònsol major. L’acte s’ha fet coincidir amb la Festa del Poble en ser una celebració que va instaurar el mateix Samarra.

llegeix més

Andorra la Vella, seu dels II Jocs esportius de la gent gran amb 300 participants de les set parròquies

Més de 300 participants del país prenen part en un esdeveniment que se celebra cada tres anys i que ha inaugurat aquest matí a l’Estadi Comunal el Copríncep Episcopal, Joan-Enric Vives. La competició s’ha iniciat avui i acabarà demà a la tarda amb l’entrega de medalles.

Serveis