Inici Serveis

Comú Andorra la Vella

L’activitat essencial del Comú és proporcionar serveis a la població, d’acord amb les competències que té atribuïdes. La natura dels serveis comunals és molt extensa, i abasta des de les atencions a les persones a la gestió urbanística del territori de la parròquia.

Darreres notícies

llegeix més

Ensurt a l’Estadi Comunal arran de la combustió originada dins d’una sauna

La instal·lació ubicada dins d’un dels vestidors, i que no està oberta al públic des de fa dos anys, ha patit un incident que s’ha resolt ràpidament. Un treballador ha estat atès pels serveis mèdics per inhalació de fums. L’Estadi roman obert amb normalitat.

llegeix més

El Comú treballa intensament davant de l’episodi de neu i demana la col·laboració ciutadana

Una setantena d’efectius estan activats al carrer per l’arribada del temporal. És molt important que els propietaris i comerciants netegin ràpidament la neu dels trams de voravia situats davant dels seus edificis o locals, perquè la neu es pot transformar de seguida en gel.

llegeix més

Nova jornada multitudinària a la 51a edició de l’escudella d’Andorra la Vella

La plaça Guillemó s’ha tornat a quedar petita aquest migdia amb el repartiment de les més de 4.000 racions de caldo i vianda. La Confraria d’Escudellaires ha rebut la donació de la fogaina que havia estat propietat d’Antoni Santacreu, un dels impulsors de la tradició a la parròquia.

Serveis