Inici Serveis

Comú Andorra la Vella

L’activitat essencial del Comú és proporcionar serveis a la població, d’acord amb les competències que té atribuïdes. La natura dels serveis comunals és molt extensa, i abasta des de les atencions a les persones a la gestió urbanística del territori de la parròquia.

Darreres notícies

llegeix més

Andorra la Vella iniciarà dimecres els itineraris guiats d’estiu per donar a conèixer la natura i la cultura de la parròquia

Les activitats es duran a terme entre el 15 de juliol i el 5 de setembre. A l’agost s’estrena pels carrers del Barri antic una visita teatralitzada inspirada en la figura d’Anton Fiter i Rossell.

 

llegeix més

Visita institucional del copríncep episcopal al Comú d’Andorra la Vella

La cònsol major, Conxita Marsol, i el conseller major, Miquel Canturri, han conversat amb Joan-Enric Vives sobre el treball de la corporació durant la pandèmia sanitària. La visita ha estat prèvia a l’administració del sagrament de la confirmació a 22 joves de la parròquia.

llegeix més

Santa Coloma estrena nou passeig i un parc infantil a l’avinguda d’Enclar

La parròquia d’Andorra la Vella guanya un espai de passeig ampli, un parc infantil i una zona de repòs, que properament incorporarà un circuit per fer exercicis al carrer. 

 

Serveis