Inici Serveis

Comú Andorra la Vella

L’activitat essencial del Comú és proporcionar serveis a la població, d’acord amb les competències que té atribuïdes. La natura dels serveis comunals és molt extensa, i abasta des de les atencions a les persones a la gestió urbanística del territori de la parròquia.

Darreres notícies

llegeix més

Es mantenen els recorreguts de les línies d’autobús pel carrer Prat de la Creu

Els busos interurbans mantindran el recorregut actual fins que no es conegui l’estudi de mobilitat de la vall central. Així ho ha traslladat la cònsol major als representants de les dues companyies que cobreixen el servei de transport públic de viatgers.

llegeix més

El CAP de Santa Coloma es traslladarà al Prat Condal per fer-lo més accessible

Els ministres de Salut, Carles Alvarez, i d’Ordenament Territorial, Jordi Torres, i la cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, han anunciat el trasllat del Centre d’Atenció Primària de Santa Coloma al Prat Condal.

llegeix més

Andorra la Vella es retroba amb la seva Festa major

Aquest és el parer de la cònsol major després de constatar l’elevada participació a la seixantena de propostes ofertes durant els últims quatre dies. El concert d’Operación Triunfo, amb gairebé 4.000 espectadors, i el de Lucrecia clouen amb èxit la festa d’enguany.

Serveis