Inici Serveis

Comú Andorra la Vella

L’activitat essencial del Comú és proporcionar serveis a la població, d’acord amb les competències que té atribuïdes. La natura dels serveis comunals és molt extensa, i abasta des de les atencions a les persones a la gestió urbanística del territori de la parròquia.

Darreres notícies

llegeix més

Compromís del Govern amb els comuns perquè els gossos hagin d’estar inscrits al registre d’ADN

Això obre la porta als comuns a sancionar els propietaris que incompleixin la norma i no recullin els excrements dels seus animals. S’ha explicat avui després de la reunió de cònsols celebrada a Andorra la Vella.

llegeix més

La grua es pagarà a l’aparcament Prat de la Creu – Centre Ciutat i els serveis de Circulació se centralitzaran a Tràmits

És un dels canvis que s’aplicaran a partir de l’1 de gener, derivats del nou organigrama funcional del Servei de Circulació. És un dels punts destacats del Consell de Comú d’avui, que ha aprovat la revisió del marc pressupostari.

llegeix més

El Comú atorgarà 361.480€ en subvencions esportives la temporada esportiva 2017-2018

La majoria de les subvencions s’han incrementat un 5% respecte la convocatòria anterior. Demà dimecres la resolució de les diferents sol·licituds de subvenció se sotmetrà al Consell de Comú.

Serveis