Le Village de Noël revient avec toute sa force et sa splendeur. Plus de spectacles, plus d'activités et plus de propositions réjouissantes qui ne manqueront pas de vous faire profiter d'une fête de Noël spéciale.

  26 de novembre Inauguration


 18 h : Coup d’envoi des illuminations de Noël de la ville et spectacle d’ouverture Abyss, avec la Compagnie Remue Ménage, sur l'Avinguda Meritxell.


 19 h Inauguration du Marché de Noël, sur la Plaça del Poble.


 20 h Grand feu d'artifice triple et simultané. Les feux éclaireront la ville de divers points afin que chacun puisse en profiter.

 

Inici Noel

 

Dernières nouvelles

llegeix més

El Poblet de Nadal dona el tret de sortida amb l’encesa de la il·luminació, un espectacle itinerant i un triple castell de focs

Andorra la Vella ha donat formalment la benvinguda al Nadal aquesta tarda amb la inauguració del Poblet de Nadal i l’encesa de l’enllumenat de la parròquia.

llegeix més

El Mercat de Nadal obrirà d’11 a 21 hores a partir de demà i fins al 27 de desembre (excepte el 25)

Demà dissabte, a partir de les 18.30 h, hi haurà l’espectacle itinerant ‘La vie en rose’ a l’eix comercial. La plaça del Poble acull entre avui i diumenge la Mostra de Nadales, i del dilluns 21 i dijous 24 els infants hi podran fer cagar el tió gegant.

 

llegeix més

Demà divendres es posa en marxa la nòria panoràmica de la Plaça de la Rotonda

Els dies feiners obrirà de 18 a 22 h i els caps de setmana, festius i durant la campanya de Nadal ho farà d’11 a 23 h.