Le Village de Noël est de retour, avec force et splendeur. Plus de spectacles, plus d'activités et plus d’opportunités fascinantes avec lesquelles vous êtes sûrs de passer des fêtes très spéciales. À Andorre-la-Vieille, nous vivons Noël intensément : “Noëlisez-vous” avec nous !

  25 de novembre Inauguration


 18 h : Lancement des illuminations de Noël de la paroisse et spectacle inaugural Peluix, avec la compagnie Efímer, sur l’avenue Meritxell


 19 h Inauguration du Marché de Noël, sur la place del Poble avec la participation du chœur des Petits Cantors d’Andorra (Petits Chanteurs d’Andorre) et le groupe de l’Institut de musique d’Andorre-la-Vieille.


 20 h Spectacle de feux d’artifices. Les feux se trouveront dans plusieurs endroits de la paroisse pour que tout le monde puisse en profiter confortablement

 

Inici Noel

Dernières nouvelles

llegeix més

El Pare Noel recorrerà divendres 24 a la tarda els carrers d’Andorra la Vella i Santa Coloma per saludar els infants

Aquest any no es podrà dur a terme la tradicional rebuda del Pare Noel amb els nens i nenes a la plaça del Poble. La cercavila sortirà de la plaça Guillemó a les 17.30 hores i es preveu que tingui una durada d’una hora i mitja.

llegeix més

El Poblet de Nadal dona el tret de sortida amb l’encesa de la il·luminació, un espectacle itinerant i un triple castell de focs

Andorra la Vella ha donat formalment la benvinguda al Nadal aquesta tarda amb la inauguració del Poblet de Nadal i l’encesa de l’enllumenat de la parròquia.

llegeix més

El Mercat de Nadal obrirà d’11 a 21 hores a partir de demà i fins al 27 de desembre (excepte el 25)

Demà dissabte, a partir de les 18.30 h, hi haurà l’espectacle itinerant ‘La vie en rose’ a l’eix comercial. La plaça del Poble acull entre avui i diumenge la Mostra de Nadales, i del dilluns 21 i dijous 24 els infants hi podran fer cagar el tió gegant.