El Poblet de Nadal torna amb tota la seva força i esplendor. Més espectacles, més activitats, i més propostes engrescadores que de ben segur us faran gaudir d’unes festes nadalenques especials.

  26 de novembre Inauguració


 18 h Encesa de la il·luminació de Nadal de la parròquia i espectacle inaugural Abyss, amb la Compagnie Remue Ménage, per l’avinguda Meritxell.


 19 h Inauguració del Mercat de Nadal, a la plaça del Poble.


 20 h Triple castell de focs d’artifici simultani. Els focs il·luminaran la parròquia des de diversos punts perquè tothom pugui gaudir-los.

 

La Aldea de Navidad día a día

Inici Nadal

QUÈ PODEM FER AVUI AL POBLET?

Vista Calendari

Últimes notícies

llegeix més

El Poblet de Nadal dona el tret de sortida amb l’encesa de la il·luminació, un espectacle itinerant i un triple castell de focs

Andorra la Vella ha donat formalment la benvinguda al Nadal aquesta tarda amb la inauguració del Poblet de Nadal i l’encesa de l’enllumenat de la parròquia.

llegeix més

El Poblet de Nadal d’Andorra la Vella regala il·lusió durant un mes a partir del divendres 26 de novembre

L’encesa de l’enllumenat de la parròquia, la inauguració del Mercat i un triple castell de focs simultani inauguraran un Poblet que allargarà les activitats fins al 26 de desembre.

llegeix més

Els Reis d’Orient recorren totes les zones de la parròquia per portar la il·lusió als infants

Melcior, Gaspar i Baltasar han desfilat enguany amb mascareta sobre una carrossa durant 25 quilòmetres amb l’objectiu de saludar els infants d’Andorra la Vella i Santa Coloma.