Torna el Poblet de Nadal amb tota la seva força i esplendor. Més espectacles, més activitats, i més propostes engrescadores que de ben segur que us faran gaudir d’unes festes especials. A Andorra la Vella vivim en Nadal intensament: Nadalitza’t amb nosaltres!

  25 de novembre Inauguració


 18 h Encesa de la il·luminació de Nadal de la parròquia i espectacle inaugural De Peluix, amb la Companyia Efímer, per l’avinguda Meritxell.


 19 h Inauguració del Mercat de Nadal, a la plaça del Poble amb la participació de Cor dels Petits Cantors d’Andorra i la banda de l’Institut de Música d’Andorra la Vella.


 20 h Doble castell de focs d’artifici simultani. Els focs il·luminaran la parròquia des de diversos punts perquè tothom pugui gaudir-los còmodament.

 

Inici Nadal

Últimes notícies

llegeix més

Andorra la Vella dona demà l’inici al Nadal amb l’encesa de l’enllumenat, l’espectacle ‘De peluix’ i un doble castell de focs

Les activitats del Poblet de Nadal, el gran atractiu turístic de la parròquia, estaran en marxa fins el 31 de desembre.

llegeix més

‘Nadalitza’t’ a Andorra la Vella entre el 25 de novembre i el 31 de desembre amb les propostes del Poblet de Nadal

'Nadalitza't' és l’eslògan de la campanya de promoció de l’esdeveniment que se celebra per 7è any consecutiu.

llegeix més

S’obren les inscripcions per participar a la Cavalcada de Reis 2023

Els infants majors de 6 anys que vulguin participar en la desfilada del 5 de gener poden formalitzar la inscripció entre avui i fins el 20 de novembre a l’àrea de Cultura del Centre cultural La Llacuna o a l’Oficina de Turisme de la plaça Santa Anna.