Una empenta per impulsar un projecte

ELS PONENTS

JOSEP MAS FONT

CEO de The Art of NewManagement. Formador en habilitats socials directives i personals. Consultor i coach en RRHH i estratègia empresarial, col·labora en centres d'estudis superiors com ESADE i CEPADE. En essència, és un formador proper, pràctic i pragmàtic. El seu objectiu és l'aportació de conceptes, tècniques i eines al participant, per la seva aplicació immediata. Col·labora en el desenvolupament de persones i organitzacions mitjançant la potenciació de les habilitats directives i personals. Té un gran coneixement d’Andorra: fa més de 15 anys que hi col·labora.

 

LLUÍS GODAYOL GENÉ

Professor, mentor, influencer i conferenciant. Llicenciat en Ciències Empresarials a la Universitat Ramon Llull i MBA per ESADE. És empresari del sector tèxtil i emprenedor “multi reincident”. Sempre ha compaginat la trajectòria laboral amb la docència. En aquest camp és creador de diverses metodologies per a l'acompanyament de projectes emprenedors. 

 

ALEIX DE CASTELLAR

Llicenciat en Administració i Direcció d'empreses, es va iniciar en el món de l'emprenedoria com a coordinador del programa ESADE Alumini Entrepreneurship i la xarxa ESADE BAND. És cofundador de l'empresa Carving, plataforma en línia que posa en contacte apassionats del surf&sup i skateboard oferint cursos i material. També va formar part de Viwomail com Account Manager, una empresa dedicada a millorar les campanyes de màrqueting digital mitjançant una tecnologia d'edició de vídeos pròpia.

Actualment, i des de 2016, és CEO cofundador de l'empresa My Poppins, plataforma en línia dedicada a posar en contacte experts de neteja amb usuaris que volen netejar la seva llar.

 

PERE MONTES DE OCA

CEO de Gamma Management i Gamma Internacional. DEUG en Ciències Econòmiques Paris XII. Lidera projectes de consultoria, formació i selecció de recursos humans. A més, també lidera projectes d’emprenedoria a Andorra i accions de relació internacional de la INpulsaempresa des del Principat.
És tutor del Taller d’Emprenedors del Govern d’Andorra des del 2008.

Membre fundador del Cluster d’Innovació d’Andorra, ACTINN.

 

 

 

CONTACTA