Inici Cultura

Cultura. Comú Andorra la Vella

Andorra la Vella és seu de multitud d’esdeveniments culturals durant tot l’any amb una forta aposta pels espectacles de música i teatre, i el suport a les tradicions.

Una capital conscient de la seva riquesa cultural capaç de combinar actes folklòrics i esdeveniments populars i d’avantguarda, i interessada en donar veu als ciutadans que volen expressar la seva cultura. És per això que promou l’associacionisme cultural.

El paper de l’educació és una altra de les claus de la política cultural de la capital que potencia amb escoles especializades en música, art, teatre i dansa. Un ampli ventall de cursos i monogràfics es posen a disposició de tots els públics.

Darreres notícies

llegeix més

El Bici Lab celebra el dissabte 3 de juny el Dia mundial de la bicicleta amb activitats populars

Hi haurà teatre al carrer, concerts de l’Institut de Música, una xerrada sobre les perspectives de futur de la bicicleta i visites guiades gratuïtes al museu. Els actes se sumen a la pedalada popular que recorrerà la parròquia durant el matí.

 

llegeix més

El Centre Històric serà entre el 15 i el 17 de juny l’escenari de la desena edició del Jambo

La plaça del Poble acull en aquesta edició l’espai principal del Jambo Andorra la Vella, que programa una seixantena de concerts distribuïts en diferents indrets del barri.

llegeix més

Les tres escoles de La Llacuna presenten dissabte ‘El despertar de les aigües’, obra d’Esteve Albert amb música de Natàlia Solà

És la primera vegada que l’obra, que posarà sobre l’escenari una vuitantena d’artistes de diferents disciplines sota la direcció escènica d’Alfons Casal, es representa amb música en directe. L’obra tindrà lloc a les 18 hores al Centre de Congressos i l’entrada és lliure.