Inici Cultura

Cultura. Comú Andorra la Vella

Andorra la Vella és seu de multitud d’esdeveniments culturals durant tot l’any amb una forta aposta pels espectacles de música i teatre, i el suport a les tradicions.

Una capital conscient de la seva riquesa cultural capaç de combinar actes folklòrics i esdeveniments populars i d’avantguarda, i interessada en donar veu als ciutadans que volen expressar la seva cultura. És per això que promou l’associacionisme cultural.

El paper de l’educació és una altra de les claus de la política cultural de la capital que potencia amb escoles especializades en música, art, teatre i dansa. Un ampli ventall de cursos i monogràfics es posen a disposició de tots els públics.

Darreres notícies

llegeix més

Santa Coloma, de festa major entre el 20 i el 22 d’agost

Les actuacions, balls i concerts es concentraran principalment a l’aparcament d’Enclar.

llegeix més

Una festa major més participativa que mai

Andorra la Vella recupera la normalitat prepandèmia en una edició de la festa que ha comptat amb una participació elevada a la prop d’una seixantena d’activitats programades entre el 5 i el 8 d’agost.

llegeix més

Kiko Veneno i Ariel Rot, Muchachito Bombo Infierno, Oques grasses i Ptazeta, concerts destacats de la Festa major 2022

Completen el cartell Roba estesa, Koers i La Principal de la Bisbal. Tots els concerts seran gratuïts i tindran lloc a la Plaça Guillemó.