Inici Cultura

Cultura. Comú Andorra la Vella

Andorra la Vella és seu de multitud d’esdeveniments culturals durant tot l’any amb una forta aposta pels espectacles de música i teatre, i el suport a les tradicions.

Una capital conscient de la seva riquesa cultural capaç de combinar actes folklòrics i esdeveniments populars i d’avantguarda, i interessada en donar veu als ciutadans que volen expressar la seva cultura. És per això que promou l’associacionisme cultural.

El paper de l’educació és una altra de les claus de la política cultural de la capital que potencia amb escoles especializades en música, art, teatre i dansa. Un ampli ventall de cursos i monogràfics es posen a disposició de tots els públics.

Agenda Home Cultura

Darreres notícies

llegeix més

Mercat de la Vall aquest proper dissabte 1 d’agost al Centre Històric d’Andorra la Vella

La mostra de productes agroalimentaris i artesania que se celebra cada primer dissabte de mes al Centre Històric manté el format habitual: tindrà lloc aquest dissabte d’11 a 21 hores, i no durant dos dies coincidint amb la Festa major.

llegeix més

Se suspenen els actes de celebració de la Festa major d’Andorra la Vella 2020

El Comú pren la decisió d’anul·lar la celebració de la Festa major per prudència i responsabilitat davant la situació sanitària actual.

llegeix més

Es cancel·la la Fira del llibre i la rosa prevista per al 23 de juliol

El Comú ha decidit anul·lar la celebració ajornada de Sant Jordi que s’estava organitzant per al dijous de la setmana vinent a la Plaça del Poble. La decisió es pren davant de les mesures per evitar la transmissió de la COVID-19.