Inici Cultura

Cultura. Comú Andorra la Vella

Andorra la Vella és seu de multitud d’esdeveniments culturals durant tot l’any amb una forta aposta pels espectacles de música i teatre, i el suport a les tradicions.

Una capital conscient de la seva riquesa cultural capaç de combinar actes folklòrics i esdeveniments populars i d’avantguarda, i interessada en donar veu als ciutadans que volen expressar la seva cultura. És per això que promou l’associacionisme cultural.

El paper de l’educació és una altra de les claus de la política cultural de la capital que potencia amb escoles especializades en música, art, teatre i dansa. Un ampli ventall de cursos i monogràfics es posen a disposició de tots els públics.

Darreres notícies

llegeix més

Kiko Veneno i Ariel Rot, Muchachito Bombo Infierno, Oques grasses i Ptazeta, concerts destacats de la Festa major 2022

Completen el cartell Roba estesa, Koers i La Principal de la Bisbal. Tots els concerts seran gratuïts i tindran lloc a la Plaça Guillemó.

llegeix més

Rodada de falles pels carrers, rumba amb Los Manolos i jocs aquàtics als Serradells per celebrar la Festa del Poble

El divendres 24 de juny Andorra la Vella recupera el format habitual de la celebració, amb el tradicional concert gratuït de migdia de Los Manolos a la plaça del Poble i amb jocs aquàtics i inflables als Serradells.

llegeix més

Concert solidari de l’Institut de Música en benefici d’Unicef el 16 de juny

L’Institut de Música impulsa un recital per celebrar el 75 aniversari de l’entitat i que comptarà també amb la participació dels alumnes de l’Aula de teatre i l’Escola d’art.