Inici Cultura

Cultura. Comú Andorra la Vella

Andorra la Vella és seu de multitud d’esdeveniments culturals durant tot l’any amb una forta aposta pels espectacles de música i teatre, i el suport a les tradicions.

Una capital conscient de la seva riquesa cultural capaç de combinar actes folklòrics i esdeveniments populars i d’avantguarda, i interessada en donar veu als ciutadans que volen expressar la seva cultura. És per això que promou l’associacionisme cultural.

El paper de l’educació és una altra de les claus de la política cultural de la capital que potencia amb escoles especializades en música, art, teatre i dansa. Un ampli ventall de cursos i monogràfics es posen a disposició de tots els públics.

Darreres notícies

llegeix més

Torna el Mercat de la Vall cada primer dissabte de mes al Centre Històric amb una trentena de parades

La mostra de productes agroalimentaris i artesania tindrà lloc entre juliol octubre. Aquest dissabte, per cada 10 euros de compra entre les 11 i les 14 hores els visitants tindran un vermut gratuït.

llegeix més

Anul·lats els actes de celebració de la revetlla de Sant Joan i de la Festa del Poble

La crisi sanitària ha obligat a suspendre els actes previstos i únicament es preveu la rebuda de la flama del Canigó el dia 23 a la tarda. El dia de Sant Joan, però, s’estrenarà a través de les xarxes socials un videoclip d’Els Pali: una rumba, símbol de la recuperada Festa del Poble.

llegeix més

La Setmana de la Diversitat cultural estrena una web amb motiu del desè aniversari

Des d’avui està operatiu el domini andorralavella.ad/diversitatcultural on es fa un repàs de totes les edicions i de les entitats culturals que han participat en la celebració.