Inici Cultura

Cultura. Comú Andorra la Vella

Andorra la Vella és seu de multitud d’esdeveniments culturals durant tot l’any amb una forta aposta pels espectacles de música i teatre, i el suport a les tradicions.

Una capital conscient de la seva riquesa cultural capaç de combinar actes folklòrics i esdeveniments populars i d’avantguarda, i interessada en donar veu als ciutadans que volen expressar la seva cultura. És per això que promou l’associacionisme cultural.

El paper de l’educació és una altra de les claus de la política cultural de la capital que potencia amb escoles especializades en música, art, teatre i dansa. Un ampli ventall de cursos i monogràfics es posen a disposició de tots els públics.

Darreres notícies

llegeix més

El Comú acorda suspendre la Fira d’Andorra la Vella a causa de la situació sanitària

Ho ha anunciat la cònsol major, Conxita Marsol, en finalitzar una sessió de Consell de Comú durant la qual s’ha aprovat una nova ordinació per millorar el funcionament de l’Institut de Música i s’ha informat sobre la liquidació pressupostària del segon trimestre.

llegeix més

Es cancel·la l'edició del Jambo 2020 a causa de la situació sanitària

L'edició del 2020 del Jambo Street Music Andorra la Vella, el festival de música que acull cada any el Centre Històric, ha quedat cancel·lada.

llegeix més

Arrenca el 'Ritmes, capital musical' amb les cançons del mític cantant francès, Johny Hallyday

Cada dimarts i dijous a les 19.30 h i fins al 3 de setembre s’oferiran 7 concerts gratuïts molt diversos a l’espai de l’antiga caserna de Bombers.