Inici Cultura

Cultura. Comú Andorra la Vella

Andorra la Vella és seu de multitud d’esdeveniments culturals durant tot l’any amb una forta aposta pels espectacles de música i teatre, i el suport a les tradicions.

Una capital conscient de la seva riquesa cultural capaç de combinar actes folklòrics i esdeveniments populars i d’avantguarda, i interessada en donar veu als ciutadans que volen expressar la seva cultura. És per això que promou l’associacionisme cultural.

El paper de l’educació és una altra de les claus de la política cultural de la capital que potencia amb escoles especializades en música, art, teatre i dansa. Un ampli ventall de cursos i monogràfics es posen a disposició de tots els públics.

Darreres notícies

llegeix més

La 63a Temporada de teatre torna amb José Corbacho i Ramón Gener amb ‘Love, Love, love’ com a caps de cartell

Els quatre espectacles començaran el 5 d’octubre amb ‘Història d’un senglar’; seguiran el 19 d’octubre amb ‘Entre tu i jo no en fem un’ i, els dies 9 i 10 de novembre ‘Jo dic mai més’, tots ells al Teatre comunal.

llegeix més

El Comú proposa una setantena d’activitats esportives i culturals per a totes les edats el pròxim curs

Les tres escoles del Centre cultural La Llacuna preparen el nou any acadèmic amb previsió d’iniciar els cursos i tallers a partir de l’11 de setembre.

llegeix més

Es presenten 8 projectes d’artistes andorrans al Premi d’escultura urbana 2023

L’interès i la participació en la primera edició del concurs ha estat elevat i força positiu per part dels artistes del país. Durant la primera setmana d’octubre es reunirà el jurat, format per membres del Comú i per 2 persones de reconeguda trajectòria i expertesa en el món de les arts.