Inici Cultura

Cultura. Comú Andorra la Vella

Andorra la Vella és seu de multitud d’esdeveniments culturals durant tot l’any amb una forta aposta pels espectacles de música i teatre, i el suport a les tradicions.

Una capital conscient de la seva riquesa cultural capaç de combinar actes folklòrics i esdeveniments populars i d’avantguarda, i interessada en donar veu als ciutadans que volen expressar la seva cultura. És per això que promou l’associacionisme cultural.

El paper de l’educació és una altra de les claus de la política cultural de la capital que potencia amb escoles especializades en música, art, teatre i dansa. Un ampli ventall de cursos i monogràfics es posen a disposició de tots els públics.

Darreres notícies

llegeix més

Love of Lesbian, La Casa Azul i Carolina Durante, els plats forts d’una Festa Major adaptada a la pandèmia

L’aforament als concerts grans, que es faran a les 20.30 h a l’aparcament del Parc Central, estarà limitat i caldrà comprar entrada, que es posa a la venda a partir del dilluns 26 de juliol a andorralavella.ad/entrades .Per participar al B

llegeix més

La rumba dels Gipsy Kings posa el fi de festa al pas del Tour de France

Un miler de persones ha gaudit dels Gipsy Kings aquest diumenge a les 20.30 h. El grup ha ofert un concert a l'aire lliure a l'aparcament d'autousos Centre Ciutat.

 

llegeix més

Torna a rodar el foc de les falles per la revetlla de Sant Joan

Després d'un any i sota l'amenaça de la pluja, la flama del Canigó ha tornat amb certa normalitat aquest dimecres a la plaça del Consell General per donar el tret de sortida a la revetlla de Sant Joan. Andorra la Vella ha tornat a ser per segon any consecutiu parròquia amfitriona.