Inici Cultura

Cultura. Comú Andorra la Vella

Andorra la Vella és seu de multitud d’esdeveniments culturals durant tot l’any amb una forta aposta pels espectacles de música i teatre, i el suport a les tradicions.

Una capital conscient de la seva riquesa cultural capaç de combinar actes folklòrics i esdeveniments populars i d’avantguarda, i interessada en donar veu als ciutadans que volen expressar la seva cultura. És per això que promou l’associacionisme cultural.

El paper de l’educació és una altra de les claus de la política cultural de la capital que potencia amb escoles especializades en música, art, teatre i dansa. Un ampli ventall de cursos i monogràfics es posen a disposició de tots els públics.

Darreres notícies

llegeix més

Esgotades les entrades per al concert de Joan Manuel Serrat a la Temporada

Les entrades per al concert de Joan Manuel Serrat del pròxim 10 de desembre s’han esgotat. El cantautor del Poble-sec actuarà dins del programa de la Temporada d’Andorra la Vella que organitza el Comú de la capital amb MoraBanc. Les localitats s’han exhaurit en poc més de tres dies.

llegeix més

Les falles de València tornaran a cremar a Andorra la Vella del 14 al 16 d’abril del 2023 amb els Fallers pel món

L’entitat, que cada any trasllada la festa fora de la Comunitat Valenciana, ha escollit novament la parròquia per celebrar el seu desè aniversari. L’any 2019 l’esdeveniment va dur a Andorra la Vella més de 3.000 valencians.

 

llegeix més

Lang Lang i Joan Manuel Serrat, estrelles de la Temporada d’Andorra la Vella

El reconegut pianista xinès Lang Lang i Joan Manuel Serrat, amb la seva gira de comiat, són les estrelles del programa de la 28a Temporada d’Andorra la Vella que organitzen el Comú de la capital amb MoraBanc.