Inici Cultura

Cultura. Comú Andorra la Vella

Andorra la Vella és seu de multitud d’esdeveniments culturals durant tot l’any amb una forta aposta pels espectacles de música i teatre, i el suport a les tradicions.

Una capital conscient de la seva riquesa cultural capaç de combinar actes folklòrics i esdeveniments populars i d’avantguarda, i interessada en donar veu als ciutadans que volen expressar la seva cultura. És per això que promou l’associacionisme cultural.

El paper de l’educació és una altra de les claus de la política cultural de la capital que potencia amb escoles especializades en música, art, teatre i dansa. Un ampli ventall de cursos i monogràfics es posen a disposició de tots els públics.

Agenda Home Cultura

Darreres notícies

llegeix més

Calçotada popular el diumenge 1 de març a la plaça del Poble

Es preveu repartir 600 racions de calçots i els tiquets (7 euros per persona) ja es poden adquirir de manera anticipada al Centre Cultural La Llacuna. Abans del dinar es descobrirà la placa que acredita que la plaça Príncep Benlloch és una ‘Plaça castellera de 9’. 

llegeix més

Noms consagrats de l’escena catalana, a la 56a Temporada de teatre conjunta d’Andorra la Vella i Sant Julià de Lòria

‘Eva contra Eva’ amb Emma Vilarasau; ‘Cobertura’, amb Bruno Oro i Clara Segura; ‘La dona del 600’, amb Mercè Sampietro; Míriam Iscla, amb ‘Abans que es faci fosc’ i Julio Manrique, amb ‘Una història real’ encapçalen el cartell.

llegeix més

Obertes les inscripcions per participar a la rua de Carnestoltes d’Escaldes-Engordany i Andorra la Vella

El termini d’inscripció a la cercavila es tanca el 20 de febrer a les 13 hores.

La desfilada, que sortirà del Parc de la Mola d’Escaldes-Engordany i acabarà a la plaça Príncep Benlloch d’Andorra la Vella, serà el dissabte 22 de febrer.