Inici Cultura

Cultura. Comú Andorra la Vella

Andorra la Vella és seu de multitud d’esdeveniments culturals durant tot l’any amb una forta aposta pels espectacles de música i teatre, i el suport a les tradicions.

Una capital conscient de la seva riquesa cultural capaç de combinar actes folklòrics i esdeveniments populars i d’avantguarda, i interessada en donar veu als ciutadans que volen expressar la seva cultura. És per això que promou l’associacionisme cultural.

El paper de l’educació és una altra de les claus de la política cultural de la capital que potencia amb escoles especializades en música, art, teatre i dansa. Un ampli ventall de cursos i monogràfics es posen a disposició de tots els públics.

Agenda Home Cultura

Darreres notícies

llegeix més

9a Setmana de la Diversitat cultural entre el 13 i el 18 de maig, amb més presència al carrer

Una vintena de passos de vianants de Riberaygua i Travesseres duran escrits versos d’autors representatius de diversos països amb presència a Andorra. El dissabte 18 de maig torna la Mostra gastronòmica a la plaça Guillemó.

llegeix més

El Festival Ull Nu surt al Centre Històric del entre el 22 i el 26 de maig

La setena edició del festival audiovisual Ull Nu arribarà a Andorra la Vella del 22 al 26 de maig.

llegeix més

El Jambo Street Music tornarà a omplir de música el Centre Històric entre el 13 i el 16 de juny

Juan Perro és el cap de cartell d’aquesta sisena edició, en què participaran més d’una trentena de formacions principalment del país. Tornen l’autocine, enguany amb un concert dedicat a Queen de la mà i la projecció de ‘Bohemian Rhapsody, el Concert vertical i el Jambo Kids.