Inici Cultura

Cultura. Comú Andorra la Vella

Andorra la Vella és seu de multitud d’esdeveniments culturals durant tot l’any amb una forta aposta pels espectacles de música i teatre, i el suport a les tradicions.

Una capital conscient de la seva riquesa cultural capaç de combinar actes folklòrics i esdeveniments populars i d’avantguarda, i interessada en donar veu als ciutadans que volen expressar la seva cultura. És per això que promou l’associacionisme cultural.

El paper de l’educació és una altra de les claus de la política cultural de la capital que potencia amb escoles especializades en música, art, teatre i dansa. Un ampli ventall de cursos i monogràfics es posen a disposició de tots els públics.

Agenda Home Cultura

Darreres notícies

llegeix més

L’encesa de l’enllumenat nadalenc i tres castells de focs posaran en marxa el Poblet de Nadal aquest divendres 27

El Mercat de Nadal, les zones d’oci infantils i els espectacles itinerants s’adeqüen a la realitat sanitària per evitar aglomeracions. El programa es pot consultar a andorralavella.ad/nadal.

llegeix més

Enfortiment de la col·laboració cultural entre Andorra la Vella i Portugal

La cònsol major, Conxita Marsol, i el conseller de Cultura, Miquel Canturri, han acordat avui intensificar les col·laboracions en matèria cultural amb la cònsol general de Portugal a Barcelona, Ana Coelho, que ha visitat el Comú acompanyada del cònsol honorari de Portugal a Andorra, José Manuel D

llegeix més

Impuls perquè el Parc Central esdevingui un referent cultural i d’oci

El Comú treu a concurs la renovació de la concessió de l’antic bar-restaurant per emplaçar-hi un espai gastronòmic, artístic i cultural, i dinamitzar econòmicament la zona.