Inici Cultura

Cultura. Comú Andorra la Vella

Andorra la Vella és seu de multitud d’esdeveniments culturals durant tot l’any amb una forta aposta pels espectacles de música i teatre, i el suport a les tradicions.

Una capital conscient de la seva riquesa cultural capaç de combinar actes folklòrics i esdeveniments populars i d’avantguarda, i interessada en donar veu als ciutadans que volen expressar la seva cultura. És per això que promou l’associacionisme cultural.

El paper de l’educació és una altra de les claus de la política cultural de la capital que potencia amb escoles especializades en música, art, teatre i dansa. Un ampli ventall de cursos i monogràfics es posen a disposició de tots els públics.

Darreres notícies

llegeix més

Concert conjunt de l’Institut de Música i el Conservatori del Liceu de Barcelona

Aquest dissabte, 4 de febrer, a partir de les 18.30 hores el Teatre Comunal d'Andorra la Vella serà l’escenari d’un concert de guitarres amb els alumnes del Grup de guitarres de l’Institut de Música i de l'Orquestra de Guitarres de Grau Mitjà del Conservatori del Liceu.

llegeix més

Obertes les inscripcions per participar a la rua de Carnestoltes d’Andorra la Vella i Escaldes-Engordany 2023

La desfilada, que torna després de dos anys d’absència a causa de la pandèmia, recorrerà l’eix central de les dues parròquies la tarda del dissabte 18 de febrer. El termini per inscriure’s a la cercavila es tanca el dia 17 de febrer a les 13 hores.

llegeix més

Els museus d'Andorra recuperen l'activitat prèvia a la pandèmia

Els museus i monuments d'Andorra van recuperar l'any passat les dades de freqüentació del 2019 amb 114.047 visitants, una xifra similar a la situació prèvia a la pandèmia.