Inici Cultura

Cultura. Comú Andorra la Vella

Andorra la Vella és seu de multitud d’esdeveniments culturals durant tot l’any amb una forta aposta pels espectacles de música i teatre, i el suport a les tradicions.

Una capital conscient de la seva riquesa cultural capaç de combinar actes folklòrics i esdeveniments populars i d’avantguarda, i interessada en donar veu als ciutadans que volen expressar la seva cultura. És per això que promou l’associacionisme cultural.

El paper de l’educació és una altra de les claus de la política cultural de la capital que potencia amb escoles especializades en música, art, teatre i dansa. Un ampli ventall de cursos i monogràfics es posen a disposició de tots els públics.

Agenda Home Cultura

Darreres notícies

llegeix més

Aquaparc d’estiu a l’Estadi Comunal Joan Samarra Vila com a alternativa a la piscina exterior dels Serradells

Oferirà jocs inflables d’aigua, espais per refrescar-se i hamaques per prendre el sol. Obrirà de dimarts a dissabte d’11 a 19 h i diumenge d’11 a 15 h. Cada dissabte a les 17 h hi haurà Festa de l’escuma.

llegeix més

A la venda les entrades per al concert del 5 d’agost de Morat, plat fort de la Festa Major d’Andorra la Vella

Els Catarres, Gertrudis, i Pepet i Marieta, entre les altres propostes musicals gratuïtes de la Festa Major de la capital.

llegeix més

L’arribada de la flama del Canigó donarà l’inici a dos dies de festa a Andorra la Vella

La cremada de les falles la nit de la revetlla de Sant Joan i la Festa del Poble, dilluns 24, ompliran d’activitats la parròquia. L’Estadi Comunal rebrà el nom de Joan Samarra Vila en un acte d’homenatge el dilluns a la tarda.