Inici Cultura

Cultura. Comú Andorra la Vella

Andorra la Vella és seu de multitud d’esdeveniments culturals durant tot l’any amb una forta aposta pels espectacles de música i teatre, i el suport a les tradicions.

Una capital conscient de la seva riquesa cultural capaç de combinar actes folklòrics i esdeveniments populars i d’avantguarda, i interessada en donar veu als ciutadans que volen expressar la seva cultura. És per això que promou l’associacionisme cultural.

El paper de l’educació és una altra de les claus de la política cultural de la capital que potencia amb escoles especializades en música, art, teatre i dansa. Un ampli ventall de cursos i monogràfics es posen a disposició de tots els públics.

Darreres notícies

llegeix més

Millora del camí dels Marginets que dona accés al rec de l’Obac

Els treballs s’han iniciat aquesta setmana i consisteixen a empedrar el camí i col·locar elements de seguretat, paperes i dispensadors de bosses per als gossos.

llegeix més

La 51a Temporada de teatre aposta pels actors andorrans

La temporada conjunta d’Andorra la Vella i Sant Julià de Lòria, que s’ha presentat avui, ofereix nou propostes (clica per veure el cartell). Cal remarcar l’aposta pels actors andorrans que també triomfen a Catalunya.

llegeix més

Diversos xefs del país ensenyen gratuïtament eines bàsiques de cuina a adolescents

Els tallers de cuina per a adolescents 'Cuina sense pares' que ofereix el Servei de Joventut d’Andorra la Vella, i que es reprenen el 26 de setembre, fan un salt endavant i incorporen la col·laboració de més xefs.