Inici Cultura

Cultura. Comú Andorra la Vella

Andorra la Vella és seu de multitud d’esdeveniments culturals durant tot l’any amb una forta aposta pels espectacles de música i teatre, i el suport a les tradicions.

Una capital conscient de la seva riquesa cultural capaç de combinar actes folklòrics i esdeveniments populars i d’avantguarda, i interessada en donar veu als ciutadans que volen expressar la seva cultura. És per això que promou l’associacionisme cultural.

El paper de l’educació és una altra de les claus de la política cultural de la capital que potencia amb escoles especializades en música, art, teatre i dansa. Un ampli ventall de cursos i monogràfics es posen a disposició de tots els públics.

Agenda Home Cultura

Darreres notícies

llegeix més

Teatre musical i titelles per al cicle de tardor d’espectacles infantils d’Andorra la Vella

‘Les 7 cabretes i el llop’, amb la companyia Sim Salabim, ‘Katia’, del Teatre Nu i ‘Quimera’, de La Guilla Teatre conformen el cartell de la nova temporada, que comença el dissabte 19. Les entrades ja estan a la venda.

llegeix més

Comèdia i drama, l’eix de la 55a Temporada de Teatre a Andorra la Vella

Els espectacles ‘CAR/MEN’ de la Cia. Chicos Mambo i ‘Pagagnini 2’, de la Cia Yllana, posaran l’accent humorístic en contraposició d’‘Una Ilíada’, amb un potent monòleg d’Eduard Farelo sobre l’essència humana.

llegeix més

Andorra la Vella serà l’epicentre d’una setmana d’activitats per apropar el continent africà a Andorra

Entre el 29 de setembre i el 5 d’octubre l’entitat Africand organitza propostes d’oci i divulgació per a tots els públics. Hi haurà taules rodones per parlar tant de la cooperació com de les oportunitats econòmiques i d’inversió que ofereix el continent.