Inici Cultura

Cultura. Comú Andorra la Vella

Andorra la Vella és seu de multitud d’esdeveniments culturals durant tot l’any amb una forta aposta pels espectacles de música i teatre, i el suport a les tradicions.

Una capital conscient de la seva riquesa cultural capaç de combinar actes folklòrics i esdeveniments populars i d’avantguarda, i interessada en donar veu als ciutadans que volen expressar la seva cultura. És per això que promou l’associacionisme cultural.

El paper de l’educació és una altra de les claus de la política cultural de la capital que potencia amb escoles especializades en música, art, teatre i dansa. Un ampli ventall de cursos i monogràfics es posen a disposició de tots els públics.

Agenda Home Cultura

Darreres notícies

llegeix més

Les entitats tornen a sortir al carrer durant la cloenda de la Setmana de la Diversitat cultural

L’exposició de fotos de gran format ‘Tornarem!’, que es podrà visitar al Parc Central fins el 15 de juny, s’ha inaugurat aquesta tarda amb el desig de les associacions de recuperar la normalitat. La plaça del Poble ha estat l’escenari d’una mostra de música i dansa tradicionals.

llegeix més

Entesa per continuar donant suport al Festival Internacional d’orgue Orgue&nd

La ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, la cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, i el director del Festival Internacional Orgue&nd, Ignacio Ribas, han presentat aquest dijous al matí la signatura del conveni per impulsar el certamen, que té més

llegeix més

El Centre Històric torna a ser l'escenari del Festival Ull Nu entre el 19 i el 23 de maig

La vuitena edició del Festival audiovisual Ull Nu arribarà a Andorra la Vella del 19 al 23 de maig, després d’un any de parèntesi a causa de la pandèmia.