Inici Cultura

Cultura. Comú Andorra la Vella

Andorra la Vella és seu de multitud d’esdeveniments culturals durant tot l’any amb una forta aposta pels espectacles de música i teatre, i el suport a les tradicions.

Una capital conscient de la seva riquesa cultural capaç de combinar actes folklòrics i esdeveniments populars i d’avantguarda, i interessada en donar veu als ciutadans que volen expressar la seva cultura. És per això que promou l’associacionisme cultural.

El paper de l’educació és una altra de les claus de la política cultural de la capital que potencia amb escoles especializades en música, art, teatre i dansa. Un ampli ventall de cursos i monogràfics es posen a disposició de tots els públics.

Darreres notícies

llegeix més

La Setmana de la Diversitat cultural recupera la mostra gastronòmica i de folklore el proper dissabte 21

La mostra torna al format habitual previ a les restriccions de la pandèmia i oferirà a la plaça Guillemó una vintena d’activitats de música i tradicionals per mostrar la varietat de cultures que conviuen al país.

llegeix més

El Festival Orgue&nd amplia la programació a 9 concerts de maig a desembre

El festival d'orgue Orgue&nd amplia la seva programació i enguany oferirà un total de 9 concerts. També s'amplia el calendari, i enlloc de concentrar tots els reciatls a l'agost, els concerts es repartiran de maig a desembre.

llegeix més

El Centre Històric vibrarà amb la millor música del Jambo entre el 16 i el 18 de juny

En aquesta edició post pandèmia es recuperen els espais emblemàtics del barri, com les placetes Sant Esteve i Monjó, el cap del Carrer i el carrer Anna Maria Janer, a més de la places Guillemó, del Poble i del Consell.