Inici Cultura

Cultura. Comú Andorra la Vella

Andorra la Vella és seu de multitud d’esdeveniments culturals durant tot l’any amb una forta aposta pels espectacles de música i teatre, i el suport a les tradicions.

Una capital conscient de la seva riquesa cultural capaç de combinar actes folklòrics i esdeveniments populars i d’avantguarda, i interessada en donar veu als ciutadans que volen expressar la seva cultura. És per això que promou l’associacionisme cultural.

El paper de l’educació és una altra de les claus de la política cultural de la capital que potencia amb escoles especializades en música, art, teatre i dansa. Un ampli ventall de cursos i monogràfics es posen a disposició de tots els públics.

Darreres notícies

llegeix més

El Ballet Béjart posposa la seva actuació a la Temporada per una afectació COVID

L’actuació que el Ballet Béjart Lausanne havia d’oferir per tancar la Temporada el pròxim 27 de gener ha quedat posposada a causa d’un brot de Covid a la companyia.

llegeix més

L’Aula de teatre d’Andorra la Vella celebra 30 anys de trajectòria amb diversos activitats al llarg del curs

El centre de formació d’arts escèniques, el primer que hi va haver a Andorra, ha tingut al llarg de tres dècades més de 800 alumnes. Una exposició al vestíbul del Centre cultural La Llacuna és el tret de sortida dels actes commemoratius.

llegeix més

L’escudella de Sant Antoni 2022 queda anul·lada per la pandèmia

La Confraria d’escudellaires i el Comú decideixen suspendre la celebració del dinar popular per la situació sanitària actual.