Inici Cultura

Cultura. Comú Andorra la Vella

Andorra la Vella és seu de multitud d’esdeveniments culturals durant tot l’any amb una forta aposta pels espectacles de música i teatre, i el suport a les tradicions.

Una capital conscient de la seva riquesa cultural capaç de combinar actes folklòrics i esdeveniments populars i d’avantguarda, i interessada en donar veu als ciutadans que volen expressar la seva cultura. És per això que promou l’associacionisme cultural.

El paper de l’educació és una altra de les claus de la política cultural de la capital que potencia amb escoles especializades en música, art, teatre i dansa. Un ampli ventall de cursos i monogràfics es posen a disposició de tots els públics.

Agenda Home Cultura

Darreres notícies

llegeix més

El cicle de primavera d’espectacles infantils d’Andorra la Vella comença el 20 de març amb pallassos

La temporada inclou també el muntatge de contes ‘El secret de la Detectiva Klaus’ i l’obra multidisciplinar ‘Monstres’. Les representacions es faran amb les preceptives mesures sanitàries i les entrades es vendran exclusivament per Internet.

llegeix més

La comèdia centra 58a Temporada de Teatre conjunta de Sant Julià de Lòria i Andorra la Vella

El 4 de març  l’ex de Tricicle Carles Sans obre el cartell amb ‘Per fi sol!’ al Centre de Congressos. ‘Classe’, ‘Cobertura’ i ‘Alguns neixen estrellats’ completen el vessant més humorístic del cicle, que també inclou el segell nacional amb Jocand i la Cía. És grata.

llegeix més

Formacions telemàtiques per ajudar a les entitats a crear espais de reflexió i intercanvi a través d’Internet

El departament de Participació Ciutadana organitza diversos webinars adreçats a les associacions sense ànim de lucre els dies 25 de febrer i 11, 16 i 18 de març.