Inici Cultura

Cultura. Comú Andorra la Vella

Andorra la Vella és seu de multitud d’esdeveniments culturals durant tot l’any amb una forta aposta pels espectacles de música i teatre, i el suport a les tradicions.

Una capital conscient de la seva riquesa cultural capaç de combinar actes folklòrics i esdeveniments populars i d’avantguarda, i interessada en donar veu als ciutadans que volen expressar la seva cultura. És per això que promou l’associacionisme cultural.

El paper de l’educació és una altra de les claus de la política cultural de la capital que potencia amb escoles especializades en música, art, teatre i dansa. Un ampli ventall de cursos i monogràfics es posen a disposició de tots els públics.

Agenda Home Cultura

Darreres notícies

llegeix més

S’obre el període d’inscripcions per participar a la Cavalcada de Reis 2019

L’Àrea de Cultura del Comú d’Andorra la Vella i la Unió Pro-Turisme d’Escaldes-Engordany, organitzadors de la tradicional Cavalcada de Reis, han obert avui les inscripcions per participar a la Cavalcada de Reis 2019.  Així doncs, els infants majors de 6 anys i residents a les parròquies d’An

llegeix més

La 4a Marató fotogràfica se celebrarà el 10 de novembre durant l’Andorra Shopping Festival

L’Escola d’Art del Comú d’Andorra la Vella, en col·laboració amb Andorra Turisme, organitza l’ Andorra Shopping-foto a Andorra la Vella i Escaldes-Engordany, amb l’objectiu de premiar la millor col·lecció de fotografies realitzades en dos categories.

llegeix més

Una placa al Bulevard de les Estrelles per reconèixer la brillant carrera dels germans Claret

El Comú dedicarà una estrella del Bulevard de les Estrelles als germans Lluís i Gerard Claret en reconeixement a la seva brillant trajectòria i per fer d'ambaixadors d'Andorra a l'exterior. Fins ara al Bulevard de les Estrelles només hi havia plaques per a personalitats destacades del motor