Inici Cultura

Cultura. Comú Andorra la Vella

Andorra la Vella és seu de multitud d’esdeveniments culturals durant tot l’any amb una forta aposta pels espectacles de música i teatre, i el suport a les tradicions.

Una capital conscient de la seva riquesa cultural capaç de combinar actes folklòrics i esdeveniments populars i d’avantguarda, i interessada en donar veu als ciutadans que volen expressar la seva cultura. És per això que promou l’associacionisme cultural.

El paper de l’educació és una altra de les claus de la política cultural de la capital que potencia amb escoles especializades en música, art, teatre i dansa. Un ampli ventall de cursos i monogràfics es posen a disposició de tots els públics.

Darreres notícies

llegeix més

El 6è festival Ull Nu aposta pels llargmetratges d'autor

El festival Ull Nu, que enguany canvia de firma i passa a anomenar-se Festival de cinema emergent d'Andorra, ha decidit apostar en aquesta sisena edició per la presència de llargmetratges d'autor, operes primes i realitzades per menors de trenta-cinc anys, per seguir creixent i aportar quelc

llegeix més

El concert dels Virtuosos de la Filharmònica de Berlín del 4 de març començarà a les 20 h

Conflictes en l’agenda del vol dels artistes han obligat a endarrerir dues hores l’inici de l’espectacle

llegeix més

La 52a Temporada de teatre conjunta entre Andorra la Vella i Sant Julià de Lòria fa una aposta per l’humor

El cartell ofereix, entre el 22 de febrer i el 17 de maig, sis obres de primer nivell del repertori català. Andorra la Vella recupera el Festival Internacional de Pallasses (3, 4  i 5 de maig), que tornarà a tenir la col·laboració de Pepa Plana.