Inici Cultura

Cultura. Comú Andorra la Vella

Andorra la Vella és seu de multitud d’esdeveniments culturals durant tot l’any amb una forta aposta pels espectacles de música i teatre, i el suport a les tradicions.

Una capital conscient de la seva riquesa cultural capaç de combinar actes folklòrics i esdeveniments populars i d’avantguarda, i interessada en donar veu als ciutadans que volen expressar la seva cultura. És per això que promou l’associacionisme cultural.

El paper de l’educació és una altra de les claus de la política cultural de la capital que potencia amb escoles especializades en música, art, teatre i dansa. Un ampli ventall de cursos i monogràfics es posen a disposició de tots els públics.

Darreres notícies

llegeix més

La Fira d’Andorra la Vella serà el tret de sortida dels actes de celebració del 40è aniversari de l’Esbart Dansaire

L’entitat cultural durà a terme diverses activitats al llarg de l’any, que culminaran durant la Festa Major de l’any vinent, quan s’arribarà a les quatre dècades del Ball del Contrapàs i s’estrenarà un nou vestuari dissenyat a través d’un concurs d’idees obert a tothom.

llegeix més

El Parc Central esdevindrà una galeria d’art a l’aire lliure amb escultures d’artistes nacionals

Ho ha anunciat la cònsol major, Conxita Marsol, durant l’entrega de premis del concurs per triar una escultura en homenatge als voluntaris impulsat pel Govern d’Andorra. L’obra de Nerea Aixàs, guanyadora del guardó, s’exposarà de forma permanent a partir del desembre al Parc Central.

llegeix més

Molt d’humor i el 100% d’aforament, característiques principals a Andorra la Vella de la 59a Temporada de Teatre

El Centre de Congressos acollirà l’11 de novembre ‘Jaleiu’, amb Guillem Albà & La Marabunta i el 2 de desembre, el concert teatralitzat ‘Concerto a Tempo d’Umore’ amb l’Orthemis Nova Orquestra de Cambra de l’Empordà.