Inici Cultura

Cultura. Comú Andorra la Vella

Andorra la Vella és seu de multitud d’esdeveniments culturals durant tot l’any amb una forta aposta pels espectacles de música i teatre, i el suport a les tradicions.

Una capital conscient de la seva riquesa cultural capaç de combinar actes folklòrics i esdeveniments populars i d’avantguarda, i interessada en donar veu als ciutadans que volen expressar la seva cultura. És per això que promou l’associacionisme cultural.

El paper de l’educació és una altra de les claus de la política cultural de la capital que potencia amb escoles especializades en música, art, teatre i dansa. Un ampli ventall de cursos i monogràfics es posen a disposició de tots els públics.

Agenda Home Cultura

Darreres notícies

llegeix més

El cicle de tardor d’espectacles infantils d’Andorra la Vella arrenca aquest dissabte, 17 d’octubre, al Teatre Comunal

La temporada, que reprèn ‘Clementina’ i ‘Roig pèl-boig’, ajornades pel confinament, i suma el muntatge ‘Cuques’, de l’Escena Nacional d’Andorra. Les representacions es faran amb les preceptives mesures sanitàries i les entrades es vendran únicament per Internet.

llegeix més

L’humor de Dagoll Dagom, T de Teatre i Pep Plaza, protagonistes destacats de la 57a Temporada de Teatre

Aquest divendres arrenca el nou cicle de teatre conjunt de Sant Julià de Lòria i a Andorra la Vella amb protocols per garantir que el retorn a la cultura es fa amb seguretat.

llegeix més

El Comú acorda suspendre la Fira d’Andorra la Vella a causa de la situació sanitària

Ho ha anunciat la cònsol major, Conxita Marsol, en finalitzar una sessió de Consell de Comú durant la qual s’ha aprovat una nova ordinació per millorar el funcionament de l’Institut de Música i s’ha informat sobre la liquidació pressupostària del segon trimestre.