Inici Cultura

Cultura. Comú Andorra la Vella

Andorra la Vella és seu de multitud d’esdeveniments culturals durant tot l’any amb una forta aposta pels espectacles de música i teatre, i el suport a les tradicions.

Una capital conscient de la seva riquesa cultural capaç de combinar actes folklòrics i esdeveniments populars i d’avantguarda, i interessada en donar veu als ciutadans que volen expressar la seva cultura. És per això que promou l’associacionisme cultural.

El paper de l’educació és una altra de les claus de la política cultural de la capital que potencia amb escoles especializades en música, art, teatre i dansa. Un ampli ventall de cursos i monogràfics es posen a disposició de tots els públics.

Agenda Home Cultura

Darreres notícies

llegeix més

S’obre el període d’inscripcions per participar a la Cavalcada de Reis 2020

Els infants majors de 6 anys d’Andorra la Vella i Escaldes-Engordany que vulguin formar part de la rua poden inscriure’s fins el 18 de novembre. Els organitzadors també cerquen voluntaris majors d’edat per col·laborar en l’esdeveniment.

llegeix més

La 5a Marató fotogràfica se celebrarà el 16 de novembre durant l’Andorra Shopping Festival

L’Escola d’Art del Comú d’Andorra la Vella, en col·laboració amb Andorra Turisme, organitza l’Andorra Shopping-foto a Andorra la Vella i Escaldes-Engordany, amb l’objectiu de premiar la millor col·lecció de fotografies realitzades en dos categories.

llegeix més

El procés de construcció de l’avinguda Meritxell, en una exposició històrica a la Fira d’Andorra la Vella

Aquest divendres, a la 41a Fira d’Andorra la Vella, s’inaugura l’exposició interactiva ‘Memòries de la construcció de l’avinguda Meritxell’.