Inici Cultura

Cultura. Comú Andorra la Vella

Andorra la Vella és seu de multitud d’esdeveniments culturals durant tot l’any amb una forta aposta pels espectacles de música i teatre, i el suport a les tradicions.

Una capital conscient de la seva riquesa cultural capaç de combinar actes folklòrics i esdeveniments populars i d’avantguarda, i interessada en donar veu als ciutadans que volen expressar la seva cultura. És per això que promou l’associacionisme cultural.

El paper de l’educació és una altra de les claus de la política cultural de la capital que potencia amb escoles especializades en música, art, teatre i dansa. Un ampli ventall de cursos i monogràfics es posen a disposició de tots els públics.

Darreres notícies

llegeix més

El Comú destina 176.640 euros a renovar el paviment de seguretat dels parcs infantils de la parròquia

Un cop passat l’estiu, se substituirà per cautxú la terra compactada i grava que hi havia en alguns espais. Així s’ha aprovat en un Consell de Comú en el qual s’ha renovat per deu anys el contracte de lloguer del Teatre Comunal.

llegeix més

S’atorguen les subvencions culturals del 2018 per un import de 146.097 euros

El departament de Cultura ha incrementat un 5% la subvenció de les quatre entitats declarades d’interès públic (Esbart dansaire, Orfeó andorrà, Fallaires d’Andorra la Vella i Gresca gegantera).

llegeix més

Andorra la Vella ret homenatge a la Fira del bestiar al carrer Doctor Nequi amb un nou mural urbà

L’artista Samantha Bosque està plasmant en una façana de grans dimensions un muntatge fotogràfic inspirat en el fons de Guillem d’Areny-Plandolit de 1930 per plasmar la fira que se celebrava a la zona. El Comú treballa per disposar properament a Santa Coloma d’una tercera façana artística.