Inici Cultura

Cultura. Comú Andorra la Vella

Andorra la Vella és seu de multitud d’esdeveniments culturals durant tot l’any amb una forta aposta pels espectacles de música i teatre, i el suport a les tradicions.

Una capital conscient de la seva riquesa cultural capaç de combinar actes folklòrics i esdeveniments populars i d’avantguarda, i interessada en donar veu als ciutadans que volen expressar la seva cultura. És per això que promou l’associacionisme cultural.

El paper de l’educació és una altra de les claus de la política cultural de la capital que potencia amb escoles especializades en música, art, teatre i dansa. Un ampli ventall de cursos i monogràfics es posen a disposició de tots els públics.

Darreres notícies

llegeix més

Marc Márquez, Toni Bou i Kiara Fontanesi, protagonistes espontanis al Poblet de Nadal d’Andorra la Vella

L’activitat lúdica ha sigut un èxit de participació. Centenars de nens  i nenes s’han apropat a la plaça del Poble amb l’objectiu de trobar, el més ràpid possible, els tres campions mundials.

llegeix més

La màgia dels cavalls i el castell de focs il·luminen Andorra la Vella donant el tret de sortida del Poblet de Nadal

Andorra la Vella ja és, oficialment, Capital de les Il·lusions fins el pròxim 7 de gener.

llegeix més

La 3a marató fotogràfica que se celebrarà dissabte 4 de novembre durant l’Andorra Shopping Festival incorpora un concurs d’Instagram

L’Escola d’Art del Comú d’Andorra la Vella, en col·laboració amb Andorra Turisme, organitza l’ Andorra Shopping-foto  a Andorra la Vella i Escaldes-Engordany, amb l’objectiu de premiar la millor col·lecció de fotografies realitzades en tres categories.