Inici Cultura

Cultura. Comú Andorra la Vella

Andorra la Vella és seu de multitud d’esdeveniments culturals durant tot l’any amb una forta aposta pels espectacles de música i teatre, i el suport a les tradicions.

Una capital conscient de la seva riquesa cultural capaç de combinar actes folklòrics i esdeveniments populars i d’avantguarda, i interessada en donar veu als ciutadans que volen expressar la seva cultura. És per això que promou l’associacionisme cultural.

El paper de l’educació és una altra de les claus de la política cultural de la capital que potencia amb escoles especializades en música, art, teatre i dansa. Un ampli ventall de cursos i monogràfics es posen a disposició de tots els públics.

Agenda Home Cultura

Darreres notícies

llegeix més

La plaça del Poble tornarà a acollir la Fira del llibre i la rosa el proper 23 d’abril

Una trentena de parades formaran part de la celebració d’aquest any, que es desenvoluparà amb protocols per evitar la transmissió de la COVID-19, com separació de 3 metres entre els estands, un circuit de sentit únic de trànsit i l’ús de gel hidroalcohòlic.

llegeix més

Torna la Setmana de la creativitat del 19 i el 23 d’abril amb jornades de portes i activitats a La Llacuna

El programa que han preparat les tres escoles artístiques preveu una trentena de propostes, des de conferències fins a tallers i exposicions d’arts plàstiques, música, dansa i teatre.

llegeix més

El nou Centre d’Art d’Andorra la Vella se situarà al Parc Central i s’inaugurarà a la tardor

El Comú d’Andorra la Vella fa una nova aposta per la cultura amb la creació d’un espai d’exposicions permanent al Parc Central i en cedeix la gestió al Govern. La previsió és que les obres comencin abans de l’estiu.