Inici Cultura

Cultura. Comú Andorra la Vella

Andorra la Vella és seu de multitud d’esdeveniments culturals durant tot l’any amb una forta aposta pels espectacles de música i teatre, i el suport a les tradicions.

Una capital conscient de la seva riquesa cultural capaç de combinar actes folklòrics i esdeveniments populars i d’avantguarda, i interessada en donar veu als ciutadans que volen expressar la seva cultura. És per això que promou l’associacionisme cultural.

El paper de l’educació és una altra de les claus de la política cultural de la capital que potencia amb escoles especializades en música, art, teatre i dansa. Un ampli ventall de cursos i monogràfics es posen a disposició de tots els públics.

Darreres notícies

llegeix més

L’Institut de Música ofereix dissabte un concert amb l’Amicale des Orchestres d’Harmonie de la Ville du Havre

L’Institut de música du a terme aquesta setmana un intercanvi amb la banda del nord de França per potenciar les relacions amb altres entitats musicals de l’entorn. El concert serà a les 19 hores al Centre de Congressos d’Andorra la Vella.

 

llegeix més

Concert de Joyce DiDonato per donar a conèixer la segona edició del CLÀSSICAND

La multiguanyadora de premis Grammy Joyce DiDonato serà l’estrella convidada per presentar la segona temporada del festival CLÀSSICAND.

llegeix més

Prop de 1.800 alumnes desfilaran demà per l’avinguda Santa Coloma per donar el tret de sortida al Carnaval 2024

La rua interescolar, que acollirà la major part dels centres escolars de la parròquia, començarà a les 10.15 hores i recorrerà les avingudes Santa Coloma i d’Enclar.