Inici Cultura

Cultura. Comú Andorra la Vella

Andorra la Vella és seu de multitud d’esdeveniments culturals durant tot l’any amb una forta aposta pels espectacles de música i teatre, i el suport a les tradicions.

Una capital conscient de la seva riquesa cultural capaç de combinar actes folklòrics i esdeveniments populars i d’avantguarda, i interessada en donar veu als ciutadans que volen expressar la seva cultura. És per això que promou l’associacionisme cultural.

El paper de l’educació és una altra de les claus de la política cultural de la capital que potencia amb escoles especializades en música, art, teatre i dansa. Un ampli ventall de cursos i monogràfics es posen a disposició de tots els públics.

Darreres notícies

llegeix més

Concert de Fábia Rebordao l’1 d’octubre a les 20.30 h amb motiu del I Festival de Fado d’Andorra

Impulsat pel consolat general de Portugal a Barcelona, el Comú d’Andorra la Vella col·labora amb la cessió de l’auditori del Centre de Congressos. Les entrades, a 20 euros, ja es poden adquirir a andorralavella.ad/entrades

 

llegeix més

Concèntric: música i shopping la tarda del dissabte 11 de setembre al Centre històric

El nou esdeveniment de dinamització comercial que s’ha presentat avui oferirà descomptes i promocions, música en directe, animacions i activitats infantils.

 

llegeix més

Santa Coloma celebrarà la Festa major del 21 al 23 d’agost

Els actes programats, com les sardanes o els concerts de grups andorrans, es concentraran principalment a l’aparcament d’Enclar amb limitació d’aforament. Enguany es descarten els actes més multitudinaris per precaució davant de la Covid-19.