Inici Cultura

Cultura. Comú Andorra la Vella

Andorra la Vella és seu de multitud d’esdeveniments culturals durant tot l’any amb una forta aposta pels espectacles de música i teatre, i el suport a les tradicions.

Una capital conscient de la seva riquesa cultural capaç de combinar actes folklòrics i esdeveniments populars i d’avantguarda, i interessada en donar veu als ciutadans que volen expressar la seva cultura. És per això que promou l’associacionisme cultural.

El paper de l’educació és una altra de les claus de la política cultural de la capital que potencia amb escoles especializades en música, art, teatre i dansa. Un ampli ventall de cursos i monogràfics es posen a disposició de tots els públics.

Agenda Home Cultura

Darreres notícies

llegeix més

Mig segle d'escudella de Sant Antoni a Andorra la Vella

La plaça Guillemó s’ha tornat a quedar petita durant una celebració de l'escudella de Sant Antoni ben especial: la del cinquantè aniversari.

llegeix més

L’exposició ‘50 anys d’escudella de Sant Antoni’ repassa la història i les localitzacions de mig segle de tradició a Andorra la Vella

La mostra, inaugurada avui, es pot visitar fins el 10 de febrer en els cinc espais on s’ha celebrat la festa iniciada el 1970. La 50 edició de l’escudella tindrà lloc dijous 17 de gener a partir de les 13 hores a la plaça Guillemó.

llegeix més

El baríton Bryn Terfel i les estrelles del ballet de l’Òpera de París encapçalen la 25a Temporada de Música i Dansa

Des d’avui ja estan a la venda de les entrades per als quatre espectacles del cicle, que seran entre el 24 de febrer i el 4 d’abril al Centre de Congressos d’Andorra la Vella.