Inici Cultura

Cultura. Comú Andorra la Vella

Andorra la Vella és seu de multitud d’esdeveniments culturals durant tot l’any amb una forta aposta pels espectacles de música i teatre, i el suport a les tradicions.

Una capital conscient de la seva riquesa cultural capaç de combinar actes folklòrics i esdeveniments populars i d’avantguarda, i interessada en donar veu als ciutadans que volen expressar la seva cultura. És per això que promou l’associacionisme cultural.

El paper de l’educació és una altra de les claus de la política cultural de la capital que potencia amb escoles especializades en música, art, teatre i dansa. Un ampli ventall de cursos i monogràfics es posen a disposició de tots els públics.

Agenda Home Cultura

Darreres notícies

llegeix més

Ja estan a la venda les entrades per al concert de Festa Major amb els cantants d’‘Operación Triunfo’

Ovella Xao i Doctor Prats el divendres 3 d’agost, ABBA Revival i Los Toreros Muertos dissabte 4, La Principal de la Bisbal diumenge 5, i Lucrecia, com a fi de festa dilluns 6, són altres concerts destacats de la Festa Major, que inclourà més de 60 propostes per a tots els públics.

llegeix més

Aitana, Ana Guerra, Cepeda, Miriam i Roi, en concert el 6 d’agost a Andorra la Vella

Els intèrprets d’OT actuaran a la Festa Major d’Andorra la Vella el proper 6 d’agost a les 21h, a l’envelat de l’aparcament del Parc Central. Les entrades es posaran a la venda els propers dies a un preu popular.

llegeix més

120 alumnes de l’Institut de Música tanquen el curs amb un concert al Centre de Congressos

L’actuació serà aquesta tarda a les 19 hores i serà una mostra de la feina dels alumnes de l’escola artística de La Llacuna. El Taller de Joves de l’Aula de Teatre i Dansa estrena aquest vespre el muntatge ‘Ara mateix’.