Inici Cultura

Cultura. Comú Andorra la Vella

Andorra la Vella és seu de multitud d’esdeveniments culturals durant tot l’any amb una forta aposta pels espectacles de música i teatre, i el suport a les tradicions.

Una capital conscient de la seva riquesa cultural capaç de combinar actes folklòrics i esdeveniments populars i d’avantguarda, i interessada en donar veu als ciutadans que volen expressar la seva cultura. És per això que promou l’associacionisme cultural.

El paper de l’educació és una altra de les claus de la política cultural de la capital que potencia amb escoles especializades en música, art, teatre i dansa. Un ampli ventall de cursos i monogràfics es posen a disposició de tots els públics.

Agenda Home Cultura

Darreres notícies

llegeix més

La Llacuna acull fins el 25 de febrer una exposició d'homenatge a Pep Aguareles

Aquest dimecres ha fet dos anys que Pep Aguareles ens va deixar.

llegeix més

El Parc Central tindrà a final d’any un espai gastronòmic i d’art amb el segell de l’artista internacional Philippe Shangti

L’adjudicació del bar-restaurant es fa per un període de 15 anys i preveu que el concessionari assumeixi íntegrament l’adequació d’un espai que pretén dinamitzar l’entorn del parc.

llegeix més

Es posen a la venda els plats commemoratius de l’Escudella de Sant Antoni 2021, suspesa per la pandèmia

El dinar popular per celebrar Sant Antoni no es podrà celebrar aquest any a causa de les restriccions sanitàries. Els ciutadans que vulguin adquirir el plats poden fer-ho a partir de demà, dijous, al Centre Cultural La Llacuna.