Inici Cultura

Cultura. Comú Andorra la Vella

Andorra la Vella és seu de multitud d’esdeveniments culturals durant tot l’any amb una forta aposta pels espectacles de música i teatre, i el suport a les tradicions.

Una capital conscient de la seva riquesa cultural capaç de combinar actes folklòrics i esdeveniments populars i d’avantguarda, i interessada en donar veu als ciutadans que volen expressar la seva cultura. És per això que promou l’associacionisme cultural.

El paper de l’educació és una altra de les claus de la política cultural de la capital que potencia amb escoles especializades en música, art, teatre i dansa. Un ampli ventall de cursos i monogràfics es posen a disposició de tots els públics.

Darreres notícies

llegeix més

L’Escola d’art i el Museu Carmen Thyssen Andorra repeteixen experiència artística amb el projecte ‘Desfragmentar per crear’

L’Escola d’art i el Museu Carmen Thyssen Andorra col·laboren per tercer any consecutiu amb una exposició d’obres d’art dels alumnes, inspirades en fragments de l’actual mostra Made in Paris. La generació de Matisse, Lagar i Foujita.

llegeix més

Una exposició a l’església de Sant Esteve mostra l’evolució històrica del temple del segle XII

La mostra ‘La comunitat creix. El temple s’expandeix 1962-2022’, inaugurada avui, s’instal·la a l’església de Sant Esteve fins al 6 de gener amb motiu del 60è aniversari de la consagració de l’altar i l’ampliació de l’església de Sant Esteve.

 

llegeix més

L’Aula de teatre d’Andorra la Vella clou els actes del 30 aniversari amb la presentació d’un documental

El proper dilluns, 21 de novembre, a les 20.30 h s’estrena al Teatre comunal el curtmetratge ‘A jugar! 30 anys de l’Aula de teatre’, dirigit per Hector Mas i Alfons Casal.