Inici Cultura

Cultura. Comú Andorra la Vella

Andorra la Vella és seu de multitud d’esdeveniments culturals durant tot l’any amb una forta aposta pels espectacles de música i teatre, i el suport a les tradicions.

Una capital conscient de la seva riquesa cultural capaç de combinar actes folklòrics i esdeveniments populars i d’avantguarda, i interessada en donar veu als ciutadans que volen expressar la seva cultura. És per això que promou l’associacionisme cultural.

El paper de l’educació és una altra de les claus de la política cultural de la capital que potencia amb escoles especializades en música, art, teatre i dansa. Un ampli ventall de cursos i monogràfics es posen a disposició de tots els públics.

Agenda Home Cultura

Darreres notícies

llegeix més

Andorra la Vella inaugura el 29 de novembre una quarta edició del Poblet de Nadal farcida de novetats

Hi haurà un mercat de Nadal ampliat amb caps de setmana gastronòmics, una nova Oficina de Correus Màgica a la plaça Guillemó, activitats infantils gratuïtes com

llegeix més

La placa de l’actor Marc Cartes ja llueix al Bulevard de les Estrelles

L’actor andorrà ha descobert aquesta tarda la seva estrella del Fener Boulevard i s’ha convertit en el sisè nom que forma part del passeig.

llegeix més

Noa presenta aquesta nit al Centre de Congressos el seu particular tribut a Bach

La prestigiosa cantant israeliana oferirà un concert avui a les 21.30 h del seu darrer treball, ‘Letters to Bach’ davant d’un auditori pràcticament ple.