Inici Cultura

Cultura. Comú Andorra la Vella

Andorra la Vella és seu de multitud d’esdeveniments culturals durant tot l’any amb una forta aposta pels espectacles de música i teatre, i el suport a les tradicions.

Una capital conscient de la seva riquesa cultural capaç de combinar actes folklòrics i esdeveniments populars i d’avantguarda, i interessada en donar veu als ciutadans que volen expressar la seva cultura. És per això que promou l’associacionisme cultural.

El paper de l’educació és una altra de les claus de la política cultural de la capital que potencia amb escoles especializades en música, art, teatre i dansa. Un ampli ventall de cursos i monogràfics es posen a disposició de tots els públics.

Darreres notícies

llegeix més

Arrenca el curs a les escoles esportives i artístiques amb una vuitantena de propostes de lleure per a totes les edats

Les diferents activitats esportives aglutinen prop de 2.000 inscrits. L’Institut de música -que incorpora com a novetat classes d’orgue-, l’Escola d’art i l’Aula de teatre i dansa van acollir el curs passat més de 700 alumnes.

llegeix més

Santa Coloma celebra la Festa Major

Amb la tradicional missa solemne a l'església del poble de Santa Coloma s'ha donat el punt de sortida al diumenge de Festa Major.

llegeix més

Augmenta la participació en tots els actes de la festa major d'Andorra la Vella

Punt final a quatre dies de festa, on cal destacar l'augment de la participació en totes les activitats programades pel Comú.