Inici Cultura

Cultura. Comú Andorra la Vella

Andorra la Vella és seu de multitud d’esdeveniments culturals durant tot l’any amb una forta aposta pels espectacles de música i teatre, i el suport a les tradicions.

Una capital conscient de la seva riquesa cultural capaç de combinar actes folklòrics i esdeveniments populars i d’avantguarda, i interessada en donar veu als ciutadans que volen expressar la seva cultura. És per això que promou l’associacionisme cultural.

El paper de l’educació és una altra de les claus de la política cultural de la capital que potencia amb escoles especializades en música, art, teatre i dansa. Un ampli ventall de cursos i monogràfics es posen a disposició de tots els públics.

Darreres notícies

llegeix més

Andorra la Vella reparteix més de 4.000 racions d’escudella

La 49a edició de l’Escudella de Sant Antoni ha dedicat el plat commemoratiu a l’Orfeó andorrà pel seu 55è aniversari.

llegeix més

Obertes les inscripcions per participar a la rua de carnestoltes

El termini per apuntar-se a la cercavila es tanca el dia 9 de febrer a les 13 hores. L’organització incrementa aquest any en 100 euros tots els premis del concurs i un premi especial per a la comparsa familiar, dotat en 200 euros.

llegeix més

El rei Melcior estrena carrossa en una multudinària cavalcada

Milers de persones s’han aplegat aquest vespre als carrers d’Andorra la Vella i Escaldes-Engordany per seguir la cavalcada de Reis conjunta d’Andorra la Vella i Escaldes-Engordany.