Inici Cultura

Cultura. Comú Andorra la Vella

Andorra la Vella és seu de multitud d’esdeveniments culturals durant tot l’any amb una forta aposta pels espectacles de música i teatre, i el suport a les tradicions.

Una capital conscient de la seva riquesa cultural capaç de combinar actes folklòrics i esdeveniments populars i d’avantguarda, i interessada en donar veu als ciutadans que volen expressar la seva cultura. És per això que promou l’associacionisme cultural.

El paper de l’educació és una altra de les claus de la política cultural de la capital que potencia amb escoles especializades en música, art, teatre i dansa. Un ampli ventall de cursos i monogràfics es posen a disposició de tots els públics.

Agenda Home Cultura

Darreres notícies

llegeix més

Prop de 200 alumnes de l’Institut de Música tanquen avui el curs amb un concert dividit en dues sessions

El recital està adreçat únicament als familiars convivents dels alumnes, que s’han inscrit mitjançant reserva prèvia. 

llegeix més

Es rodaran falles la revetlla de Sant Joan com a preàmbul de la Festa del Poble del dia 24 que comptarà amb Los Manolos

Les falles es faran rodar de manera estàtica i simultània en tres punts: la plaça Guillemó, la plaça del Consell General i la plaça del Poble. L’endemà, en aquest punt, s’oferiran 2 concerts gratuïts: Los Manolos, a la 1 del migdia, i el cantant de trap Lildami a les 6 de la tarda.

llegeix més

El Jambo tornarà a omplir de música el Centre Històric el 18 i 19 de juny

En aquesta edició hi haurà més d’una vintena de concerts que es concentraran a la plaça del Poble, la plaça Guillemó i als jardins de Casa de la Vall per poder garantir el distanciament social.