Inici Cultura

Cultura. Comú Andorra la Vella

Andorra la Vella és seu de multitud d’esdeveniments culturals durant tot l’any amb una forta aposta pels espectacles de música i teatre, i el suport a les tradicions.

Una capital conscient de la seva riquesa cultural capaç de combinar actes folklòrics i esdeveniments populars i d’avantguarda, i interessada en donar veu als ciutadans que volen expressar la seva cultura. És per això que promou l’associacionisme cultural.

El paper de l’educació és una altra de les claus de la política cultural de la capital que potencia amb escoles especializades en música, art, teatre i dansa. Un ampli ventall de cursos i monogràfics es posen a disposició de tots els públics.

Darreres notícies

llegeix més

Espectacles itinerants demà i dimarts i més dies d’obertura del Mercat del Poblet de Nadal pel pont de la Immaculada

‘Fiers à Cheval’, un dels emblemes de les activitats de Nadal a Andorra la Vella, torna el proper dimarts a les 18.30 h a l’avinguda Meritxell. El Neret After Shopping, a la plaça del Poble, oferirà espectacles musicals cada dia des d’avui i fins el dia 12.

llegeix més

Els alumnes de l'Escola d'art exposen al Museu Carmen Thyssen Andorra un projecte sobre paisatge

El vestíbul del Museu Carmen Thyssen Andorra acull des d'avui l'exposició ‘Paisatge en risc’ dels alumnes de l'Escola d'art del Comú d'Andorra la Vella i que es pot veure de forma gratuïta fins al 9 de gener de 2022.

llegeix més

Andorra la Vella acollirà aquest hivern els cinc concerts de DJ internacionals de l’Andorra Mountain Music

L’estadi comunal Joan Samarra Vila serà l’escenari entre el 5 de febrer i el 5 de març de les actuacions de Tiësto, Martin Garrix, Afrojack, Don Diablo i Timmy Trumpet. El Comú serà el patrocinador principal de l’esdeveniment promogut per Andorra Turisme.